Slik starter du et reisesykehus

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et reisesykeforetak fungerer som et bemanningsfirma for sykehus, klinikker, privatpraksis og hjemmebaserte pasienter, og bringer sykepleiere fra forskjellige steder til å fylle de lokale behovene. Reise sykepleiere flytte fra sted til sted for å svare på mangler, jobbe midlertidige oppgaver og fylle opp langsiktige oppdrag i voksende områder. Mange sykepleiere foretrekker å jobbe gjennom et byrå hvor de kan velge og velge egne timer, endre tempo ved å jobbe i en rekke innstillinger og øke sin erfaring på ulike fagområder.

Elementer du trenger

  • Obligasjoner og forsikring

  • Bedriftslisens

  • Helsekontraktskontrakter

  • sykepleiere

Få en bedriftslicens fra statssekretærens kontor og sjekk med statens helseavdeling for å finne ut hvilke andre typer lisenser som kreves. Den typen lisens vil avhenge av nivået på tjenestene din bedrift vil gi. Sykepleiere jobber vanligvis som uavhengige entreprenører og har egne lisenser. Sjekk at alle sykepleiere har oppdatert legitimasjon for staten der de skal fungere.

Arbeid med en forsikringsselskap som Nurses Service Organization (se Ressurser) som spesialiserer seg på å skaffe forsikring for sykepleierpersonaleforetak for å sikre at du får riktig dekning for hver kontrakt du tar på. Forvente å betale høye premier for obligasjoner og forsikringsdekning for å få lisenser til de ulike statene du planlegger å drive.

Invester i programvare som hjelper til med å administrere virksomheten og følg overholdelsesregler for medisinsk koding for fakturering. Programmer som Nursing Agency Package og Nursing Agency Backoffice gir tidsstyring, medisinsk koding for fakturering og andre viktige forretningsplattformer.

Legg inn åpne stillinger på steder som Travel Nursing (se Ressurser) for å bygge en klar stab av sykepleiere som er villige til å reise og jobbe i de områdene du har landet kontrakter med. Bruk Craigslist til å legge inn stillinger i andre områder uten kostnad. Spør sykepleiere om henvisninger til andre sykepleiere som kan være interessert i andre muligheter. Sørg for at sykepleiehøgskolen har informasjonen din og send den videre til studenter.

Kontakt sykehus, sykehjem og hjemmebasert byråer med brosjyrer som forklarer hvordan virksomheten din fungerer. Presentere dem med en kontrakt som viser alle tjenestene du tilbyr, tidslinjer du kan fylle og fleksibiliteten til sykepleierne dine. Oppfordre fasiliteter til å inngå kontrakter med firmaet ditt og lagre dem på ark slik at du raskt kan svare på deres midlertidige og akutte behov for sykepleiepersonale.

Tips

  • Bli med en organisasjon som National Nurses in Business Association for å samarbeide med andre bedriftseiere som leter etter muligheter for partnerskap.

Advarsel

Utfør grundig bakgrunnskontroll på sykepleiere, fordi noen ganger reiser sykepleier byråer tiltrekke seg de registrerte og lisensierte sykepleiere som ikke alltid har de beste rekordene om pålitelighet.