Overføringsforespørsler: Hva skal du skrive om grunner til å forlate

Anonim

Enten du jobber i en avdeling som ikke interesserer deg eller på et sted som ikke er ideelt, noen ganger ber om en overføring, er den enkleste løsningen. Men formuleringen av forespørselen kan vise seg å være vanskelig, spesielt hvis du ikke har en positiv grunn til å reise. Ved å formulere grunnen til at du går taktfullt, øker du ikke bare sjansene for å bli godkjent for overføringen, du sparer også forholdet ditt med ledere og medarbeidere.

Bekreft diplomatiske grunner som ikke berører negativitet. Aldri nevne at du vil overføre fordi du hater sjefen din eller fordi din nåværende plassering er et dårlig eksempel på et arbeidsmiljø. For eksempel kan du si "Den nye plasseringen er nærmere hjemmet mitt", eller "Den nye plasseringen vil gi meg en ny start."

Hent et overføringsskjema eller begynn å skrive et overføringsforespørselsbrev hvis din bedrift ikke gir et slikt skjema. Hold din forklaring for å gå kort. Begynn med å si at du vil overføre til en annen avdeling eller et sted. Forklar begrunnelsen for å gjøre det ved å fokusere på positive ord; ikke nevne noe negativt om din nåværende situasjon. Hvis du ikke liker avdelingen din, si "Jeg tror at XXX-avdelingen vil gi meg en bedre mulighet til å bruke mine ferdigheter" i stedet for å si "Jeg har ikke plass til å vise frem mine talenter i min nåværende avdeling."

Snakk med lederen din og gi ham overføringsskjemaet eller -brevet. Gjenta hva du har skrevet ned på brevet når du begynner å snakke med din leder. Igjen, unngå noe negativt og fokus på fordelene med å gå til en ny plassering eller avdeling. "The Guardian" antyder å snakke med menneskelige ressurser hvis du ikke er komfortabel å snakke med sjefen din.