Hvordan skrive et jobboverføringsforespørselsbrev

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det kan oppstå mange omstendigheter som oppfordrer deg til å søke om jobboverføring i ditt firma til et annet sted eller en avdeling. Som med enhver prosess i forretningsverdenen, er den mest hensiktsmessige måten å gjøre om denne forespørselen, et formelt brev. Som dekselbrev og andre intensjonsbrev må overføringsforespørselsbrevet ditt følge tradisjonelt forretningsbrev format. Brevet ditt må også inneholde spesifikk informasjon om forespørselen din.

Hils arbeidsgiveren med en formell hilsen, for eksempel "Kjære fru Benson." Skriv inn et innledende avsnitt som forklarer at du trives med bedriften, og er interessert i å diskutere muligheten til å overføre.

Skriv bokstavets kropp og redegjør begrunnelsen for denne forespørselen, som kan være personlig, forretning eller begge deler. Uansett årsakene dine, opprettholder du en positiv og respektfull tone i din forklaring. Pek ut en eller to av dine mest imponerende resultater i jobben så langt for å vise arbeidsgiveren din verdi for selskapet. Hvis mulig, pek på en eksisterende grunn til at en overføring kan være til nytte for selskapet og deg selv.

Skriv et siste avsnitt og spørre om hvordan du vil fortsette med å diskutere dette (dvs. med en telefonsamtale eller et personlig møte). Takk arbeidsgiveren for sin tid og omtanke, bruk deretter en formell avslutning, for eksempel "Vennlig hilsen", og skriv og skriv inn navnet ditt.

Tips

  • Ta med en header på brevet ditt som inneholder ditt navn, jobbtittel, adresse, telefonnummer og jobb e-postadresse. Under dette skriver du inn nåværende dato, deretter arbeidsgiverens navn og stilling, samt firmaets navn og adresse.