Må Clergy trenge profesjonell ansvarsforsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du er pastor eller prestegruppe, er det viktig å forstå risikoen som er knyttet til yrket ditt. Fordi det er risiko, trenger du en "risikostyringsplan". En profesjonell ansvarsforsikring bør være en del av den planen. En profesjonell ansvarsforsikring, også referert til som en "erstatningspolitikk", er ikke obligatorisk for prestene. Men uten det, setter du deg selv til barmhjertighetens lunger, fordommer og oppfattede forbrytelser fra andre. Du kan ikke vite på forhånd hvilke personer du prøver å hjelpe, reagerer uten barmhjertighet. Til tross for din gode hensikt, kan du og din familie lide ødeleggende tap.

Hva er ansvar?

Ansvar betyr ansvar. Når du har en kirkebygning, er du ansvarlig for sikkerheten til alle som setter foten på eiendommen din. Hvis noen er skadet, holdes du ansvarlig. Som presteskap gir du noen ganger råd til kirkens medlemmer eller til andre. Du vet aldri når et medlem eller en borger vil fornærme det råd du gir. Noen kan ta fornøyd med en kommentar du gjør fra bedriftens plattform også. Hvis det er en lovbrudd, kan det føre til søksmål.

Hva dekker en policy?

Når du har profesjonell ansvarsforsikring, er dine personlige eiendeler beskyttet i tilfelle en søksmål. Hvis du trenger juridisk representasjon på grunn av en søksmål, betaler forsikringsselskapet for din representasjon. Men hvis du har en tidligere søksmål mot deg, kan det være vanskelig for deg å få profesjonell ansvarsforsikring, da (avhengig av omstendighetene) forsikringsselskapene kan se deg som "høyrisiko".

Dekningsbeløp

Mengden faglig erstatningsansvar dekker en prestasjon for arbeidstakerne, varierer mellom enkeltpersoner. En prester med 200 kirkemedlemmer trenger kanskje ikke så mye dekning som noen som har en global plattform. For å avgjøre hvor mye forsikring du trenger, vurder hvor mye du kan bli saksøkt for. Det er alltid en god ide å få mer dekning enn du tror du trenger i stedet for å trenge det og ikke har nok. Jo mer dekning du kjøper, desto høyere koster månedlige premier. De fleste erstatningsforsikringsselskapene har en minimumsforsikringsgrense på 1 million dollar.

Få dekning

For å få ansvarsforsikring, kontakt en ansvarsforsikringsmegler eller agent. Du må gi agenten ditt personnummer eller skatte-ID-nummer for å søke om dekning. Før du velger et forsikringsselskap, sjekk bedriftsbedømmelse gjennom rapporteringsbyråer som A.M. Best, Standard & Poor's, Fitch, Moody's og Wise. Ved å gjøre det, sørger du for at selskapet har økonomisk styrke til å dekke deg, hvis behovet oppstår.