Florida Regler for lisensiering for en Hot Dog Cart

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å eie en varmevogn kan være en veldig morsom og givende virksomhet. Det kan også være veldig lukrativt. Varmevogn vogner gir en måte for folk å eie sin virksomhet og jobbe sine egne timer. Staten Florida, med sitt høye volum av turister gjennom året, kan være et svært lønnsomt sted å åpne en varmevogn. Å lære reglene og forskriftene er det første skrittet i å komme i gang i hotdog-virksomheten din.

Kommissæravtale

Det aller første du må vurdere er at Florida krever at alle mobilmatleverandører bruker en kommissær. En kommissær er et sted hvor leverandøren lagrer og forbereder mat og renser kjøkkenutstyr. Kommisjonæren må være en lisensiert mattjeneste etablering. Kommissæren kan ikke være en privatbolig. Du kan tilfredsstille dette kravet ved å bruke en lokal restaurant eller matbutikk som har gjort bestemmelser for kommisjonstjenester, for eksempel et godkjent rengjøringsområde for vogner.

Plan gjennomgang

Florida krever at hver mobil matleverandør, inkludert kjøttkjøttleverandører, skal sende inn en plan for sin mobile matvogn. Planen må vise at du har en avtale med en kommissær og dokumentere at kommissæren har drikkevann og et system for avhending av avløpsvann. Planen må også inkludere en skala tegning av handlekurven din. Planen må sendes til Florida Department of Business and Professional Regulation, sammen med en gebyr på 150 dollar i 2011, for planomtaler og behandling. En guide for en mobil matleverandør planer kan bli funnet ved å besøke myFloridaLicense.com.

Licensing

Når planen er godkjent, må du søke om en mobil matleverandør lisens. For å motta lisensen må en vognleverandør vise at en sertifisert matleder vil være ansvarlig for driften til enhver tid. Informasjon om å bli en sertifisert food manager er tilgjengelig ved å besøke Florida Department of Business og Professional Regulation nettstedet. En leverandør må også betale en lisensavgift, som vil variere avhengig av hvor i staten du befinner deg. I tillegg kan det hende du må få en separat lisens fra det fylket du opererer i. Besøk fylkets nettsted for å avgjøre om det kreves en egen lisens i ditt fylke.

Regler for drift

Det er flere regler man må være kjent med når kjøttvognen er i drift, ettersom en leverandør er underlagt inspeksjon. Manglende overholdelse av reglene kan føre til tap av lisensavtale. Disse reglene styres av Florida Department of Agriculture and Consumer Services. En fullstendig liste over regler er tilgjengelig ved å besøke instituttets hjemmeside, freshFromFlorida.com. Leverandørene må avstå fra å berøre matvareholdig mat med sine hender, og hver varebil må ha tilstrekkelig kjøle- og oppvarmingsutstyr for å holde og forberede mat riktig. All mat som selges må være trygg for konsum. Varmevognen må gi tilstrekkelig beskyttelse fra elementene, som for eksempel en paraply eller annen mekanisme for å holde regn og vind skadet mat og deksler for alle bulkdispensere av drikkevarer.