Ideer til motiverende workshops

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Motiverende verksteder gir et kjøretøy for endring. Verkstedene kan rettes mot den som søker selvforbedring, eller de kan være på bedriftsnivå. Bedrifts motiverende workshops hjelper til med å bygge lag, forbedre kommunikasjon mellom avdelinger og innen avdelinger og integrere ansatte etter bedrifts fusjoner. Motiverende verksteder, på bedrifts- eller personnivå, bidrar til å skape forandringer og forbedringer. Idéer for motiverende workshops inkluderer rollespill, aktivt involvering av deltakere og brainstorming.

Farger i uken Corporate Team Building Game

Ifølge businessballs.com hjelper teambygging spillene med å kommunisere og øke medarbeidernes motivasjon. Teambyggingsspill hjelper ansatte å se ting annerledes og å bruke forskjellige stilarter. Businessballs.com foreslår et spill som heter Week of Week for å hjelpe folk å forstå hvordan følelser og følelser er forskjellige i hver person. De forskjellige følelsene kan påvirke hvordan folk opptrer og tenker.

Psykologisk isbergsøvelse

I den psykologiske isbjørneopplæringen tegner ansatte eller enkeltpersoner et isfjell og begynner med diagramfaktorer knyttet til deres liv eller arbeidsmiljø, ifølge businessballs.com. Som et isberg vil de faktorer som er oppført på toppen av isbreen, være synlige for omverdenen, mens andre faktorer som ligger ned på isbreen, blir vanskelige å se. Ifølge businessballs.com kan denne øvelsen i et motiverende verksted brukes som utgangspunkt for aktiviteter knyttet til motivasjon og holdninger, balansering av arbeid og liv og velvære, og identifisering av skjulte følelser.

Johari Window

Ifølge businessballs.com er Johari Window-øvelsen en motiverende verkstedidee for å forbedre selvbevisstheten. Johari-vindusmodellen brukes til personlig utvikling og for å forbedre kommunikasjonen. Det regnes som en opplysnings / tilbakemeldingsmodell og er delt inn i fire regioner. Det "åpne området" refererer til informasjon som personen vet om seg selv og at andre vet om ham eller henne. Blindområdet eller blindpunktet er informasjon som personen ikke vet om seg selv, men andre vet om ham. Det "skjulte området" er informasjonen personen vet om seg selv, men andre vet ikke. Det "ukjente området" er informasjonen personen ikke vet, og andre vet ikke. Målet er å utvikle det "åpne området".

Selvhjelp og personlig endring

Motiverende workshops kan fokusere på personlig selvhjelp og forslag til positive holdninger. Ifølge businessballs.com kan dyp avslapning kombinert med positiv visualisering føre til en positiv personlig forandring i livet.

Anbefalt