Skattedrag for en hårstylistbooths leie

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Overgangen fra hår stylist ansatt til å eie din egen messe kan bety forskjellen i å sette dine egne timer og spare penger i skatt. Kjenn de skattemessige fradragene som er tilgjengelige for deg som frisør med båtutleie. Å eie din egen virksomhet gir fordeler når skattesesongen kommer rundt.

Forretningsutgifter

Booth utleie krever at du har et forretningslisens og et profesjonelt lisens til å operere, begge som er fradragsberettiget. Andre salongutgifter som er tillatte fradrag inkluderer de som er nødvendige for å drive salongen, som for eksempel utgiftene du betaler mot strøm, kabel-tv, vann, søppel og håndklær. Hvis du betaler en del av resepsjonistens lønn, er den delen fradragsberettiget, som det er en forsikring du betaler for din egen ansatt, for eksempel en assistent eller sjampojente. Yrkes- og ansvarsforsikringspremier er også et skattefradrag.

utdanning

Å holde deg oppdatert med de nyeste trender og nyeste produkter kan kreve at du deltar på workshops, messer, konvensjoner og klasser. Kostnaden for disse er fradragsberettiget, sammen med kjørelengde og eventuelle hotell- og matkostnader. Magasinabonnementer, stil og fargebøker, både for din kunnskap og for å okkupere dine kunder mens behandlingen er i stand til å bli trukket fra skattene dine. Det er også ting som DVD, online-applikasjoner eller videoklasser og materiale for å forbedre treningen.

markedsføring

Mens mange hårklienter for din messe kan komme fra ord-til-munn, er markedsføringsverktøy en fradragsberettiget kostnad. Dette inkluderer elementer som magnetiske visittkort, kalendere, T-skjorter, små notisblokker, penner, kammer, adressebøker, vannflasker eller andre små gjenstander som inneholder ditt navn og booth-adresse. Kostnaden for å designe og lage en nettside, flygeblad, brosjyre, avis, telefonboks eller magasinannons for din booth er alle fradragsberettigede utgifter. Radio- og fjernsynsreklame og deres kostnader kan trekkes fra som en del av markedsførings- eller virksomhetsutgifter.

Diverse

Alt utstyr du bruker til å utforme klientens hår, er fradragsberettiget, inkludert kammer, børster, tørketrommel, diffusorer, saks og krøllejern. Så er produktene, for eksempel hårfarging, blekemiddel, mousse, sjampo, balsam og perm løsning. Andre gjenstander å trekke fra inkluderer capes, håndklær, bomullsbånd og speil. Datautstyr for å holde notater på klientene og lagre adressene er også en tillatte kostnad. Så er din mobiltelefon for bruksmengden som gjelder virksomheten.