Hvilke typer fordeler får brannmenn?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Brannmannen må plassere seg i nært farlige situasjoner med jevne mellomrom. Karrieren krever fysisk dyktighet, utholdenhet og arbeidskunnskap om medisinske prosedyrer. Dette er grunnen til at en by eller annen kommune som bruker en brannmann, ikke er sjenert om å utvide en attraktiv fordelepakke til brannmenn, inkludert en konkurransedyktig lønn, helsevesenet dekning, pensjonsalder og frynsegoder. Dette oppfordrer brannmenn til å søke en bestemt posisjon.

Lønn og frynsegoder

Brannslokking er vanligvis en betalt stilling i store byer og kommuner over hele landet. Startlønn for brannmenn varierer etter stat. Ifølge Seattle Fire Departments nettsted, fra januar 2011 er startlønnen for brannmenn $ 62 856. I motsetning til dette er startlønnen for brannmenn i New York City $ 39.370, men $ 3.704 i fredsfordeler, inkludert sykefravær, betalt ferie og feriebetaling, legger til den totale. Lønnen til New York City brannmenn øker til $ 76.488 etter fem års tjeneste.

Helsestell Dekning

Helsedekning er en annen fordel for flertallet av brannmenn over hele landet. Noen byer, inkludert New York, tilbyr brannmenns livstidshelsetjenester, inkludert for nærmeste familiemedlemmer og ektefeller. Dette hjelper brannmenn til å håndtere de langvarige helsemessige konsekvensene av stadig å skrive inn forhold med dårlig luftkvalitet og den fysiske tollen til å være i skade på en daglig måte. Dekningsopsjoner varierer vidt og kan omfatte medisinske fordeler med reseptbelagte legemiddeldekning og akuttmedisinsk behandling sammen med tann- og syneteknologi.

Spesielle programmer og livsforsikring

Brannmenn er kommunale ansatte, noe som gjør disse fagfolk berettiget til spesialprogrammer som kun er tilgjengelige for regjeringsarbeidere. Disse fordelene inkluderer studiegodtgjørelsesprogrammer, kredittforening og adgang til funksjonshemmedeforsikring. Undervisning refusjoner tillater brannmenn å få mer grundig opplæring for å sikre kampanjer med avdelingen. Brannmenn har også mulighet til å kjøpe livsforsikring fra statlig sertifiserte tilbydere. Denne dekning gjør det mulig for brannmenn å legge et klumpsummer bak til familiemedlemmer ved døden for å betale for begravelsesutgifter og eventuelle regninger som kan forbli.

Pensjonsytelser

Pensjonsytelser for brannmenn varierer etter stat over hele landet. For eksempel, brannmenn i Eden Prairie, Minnesota, blir kvalifisert for pensjonering innen 10 års tjeneste, mens New York City brannmenn blir kvalifisert for pensjonering på 20 års tjeneste. Noen stater tillater brannmenn å velge enten en månedlig fordel ved pensjonering eller en engangsbeløp. Andre stater garanterer brannmenn en statlig pensjonsordning, noe som betyr at staten betaler brannmenn en avgangslønn basert på gjennomsnittet av karriereinntektene.