Hvilke typer jobb kan jeg få med min eiendomslicens?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Personer med eiendomslisens har en rekke karrieremuligheter tilgjengelig for dem. Lisenskravene varierer etter stat, men det primære formål med lisenslovgivningen er å utdanne fagfolk og beskytte offentligheten. Typer av ledige stillinger, når du har ditt eiendomsbrev, innebærer kommersielle og boligeiendommer.

Selger

Personer med eiendomslicens jobber ofte som eiendomsmegler for å legge til rette for kjøp og salg av eiendom. Vellykkede salgsagenter har grundig kjennskap til nabolag, børsnoterte eiendommer og tilgjengelige finansieringsmuligheter. Kommunikasjon og evnen til å fungere godt med alle personlighetstyper er blant de nødvendige menneskene som eiendomsmeglerne skal dyrke. Salgsagenter jobber oftest på kommisjon. De betales en prosentandel av den totale salgsprisen på eiendommen.

Megler

Eiendomsmeglere er salgsagenter som også har lisens til å administrere egen eiendomsvirksomhet. Meglere utfører de samme funksjonene som salgsagenter. Eiendomsmeglere mottar også provisjon på salg av eiendom av hver salgsagent innenfor deres byrå.

Leasing Agent / Property Manager

Eiendomsmegler agenter kan også være leasing agenter for næringseiendom eller bolig, ifølge National Realtors Association. Eiendomspersonell kan forhandle og fullføre kortsiktige leieavtaler på noen få måneder eller mindre, samt langsiktige leieavtaler for eiere. I tillegg til å sikre potensielle leietakere kvalifiserer eiendomslisensen deg til å administrere eiendommen til eieren. Leilighet bygninger, feriested eiendom og noen hoteller tilbyr utleie enheter for lang og kortsiktig leieavtale. Eiendomsforvaltere må være lisensiert for å vise eiendommen til potensielle kunder, forhandle leiekontrakten, samle månedlig leie og opptre som eierens agent for leietakerproblemer.

Flytting Agenter

En lisensiert eiendomsmegler kan velge å spesialisere seg som eiendomsmeglerflytting agent som arbeider for byråer eller selskaper. Flytting agenter hjelper overføringer og nyansatte ansatte gjør overgangen fra en by til en annen, forklarer PageRankStudio.com. Disse agenter kan forhandle om kjøp og salg av en eiendom, finne transport og hjelp med å samle husholdningsartikler.

2016 Lønnsinformasjon for eiendomsmeglere og salgsagenter

Eiendomsmeglere og salgsagenter oppnådde en median årslønn på $ 46.810 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. I den lave enden fikk eiendomsmeglere og salgsagenter en 25 prosentpoengslønn på $ 30.850, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er $ 76.200, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 444 100 personer ansatt i USA som eiendomsmeglere og salgsagenter.

Anbefalt