Slik starter du en ny arbeidsleievirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Førstejobbsøkere har en ulempe. De har ikke erfaring. Selv i lavt betalte jobber, foretrekker arbeidsgivere noen med erfaring over noen som aldri har hatt jobb. Hjelp første jobbsøkere til å finne arbeidsgivere og hjelpe arbeidsgivere med å finne arbeidere. Start en ny arbeidslivsvirksomhet.

Ny oppstartsveiledning for arbeidstidsarbeid

Kom opp med en unik salgsstilling. For eksempel, fremme virksomheten din som arbeidsbyrå som bringer nytt arbeid inn i arbeidskraften som er forberedt. Beslut om en operasjonsstrategi. Koble nye hytter direkte til bedrifter eller ansett en arbeidsstyrke selv og send dem til jobb som midlertidige ansatte.

Utvikle et treningsprogram. Gå gjennom klassifiserte annonser av lokal avis hver dag. Plukk opp de lokale jobbjegerpublikasjonene. Gjennomgå dem og se etter mønstre i de typer jobbene som er tilgjengelige for nye hyringer eller personer med liten erfaring.

Lag en liste over bransjer som ansetter ufaglærte arbeidere mest. Fokuser på spesialitet som varehus eller fraktagenter. Be om intervjuer med ledere av selskaper som ansetter arbeidere i ditt område. Spør dem hva de ser etter i ansatte og be om beskrivelser av arbeidsoppgaver.

Utvikle et treningsprogram basert på å lære nye ansettelser å utføre disse jobbfunksjonene. Lei en treningstrener eller bruk dyktige og erfarne i feltet for å hjelpe til med å trene nye leksjoner deltid. Tren arbeidskraft i intervjuet.

Finn et kontor med flere rom. Bruk et av rommene til å trene ansatte. Bruk en annen til kontoret din. Bruk et eget rom for intervjuer.

Søk etter en bedriftslisens. Fullfør søknaden online hvis byen din har disse evnene. Søk om et føderalt skatteidentifikasjonsnummer gjennom IRS.

Finn penger til å betale ansatte og å betale leiekostnadene for kontoret ditt. Søk et banklån. Gi banken din detaljert forretningsplan, inkludert fortjenesteprognosene dine og en sammenbrudd av finansieringsbehov. Kjøp arbeidstakerens erstatningsforsikring fra et statlig lisensiert forsikringsselskap.

Skriv et innledende brev til bedrifter i din nisjeindustri. La ledere og menneskelige ressurser fagfolk vite at du kan gjøre jobben enklere ved å sende nye hyrer deres vei.

Start en online tilstedeværelse for å opprette en ekstra inntektsstrøm. I "101 Internett-bedrifter kan du starte hjemmefra," Susan Sweeney anbefaler: "Du kan belaste enkeltpersoner å sende inn CV-er igjen. Du kan belaste arbeidsgivere for å legge inn sine arbeidsplasser.

Fyll databasen med arbeidskraft for å sende til jobb. Planlegg et åpent kall for arbeidskraft. Legg inn en klassifisert annonse i papiret med tiden som skal vises og adressen.

Fremme arbeidskraften din til lokale bedrifter. I "Entrepreneur Magazine" skriver Tami Hernandez, "I et marked med høy konkurranse, må du skille seg ut med meldinger som er relevante for tiden. Vurder dine meldinger for å sikre at den kobles til kunder. Husk at deres ønsker, behov og interesser kan ha skiftet seg med økonomien."

Legg kaldt anrop til å ansette ledere og personalavdelinger i din nisjeindustri. Forklar at du har en arbeidsstyrke som er klar til å jobbe.

Anbefalt