Mål for kundetilfredshetsundersøkelser

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du planlegger å vurdere kundetilfredshet online, personlig eller over telefonen, er det viktig å vite hva målene dine er før du begynner på en undersøkelse. Mens noen bedrifter undersøker kundene sine for å få innblikk i demografien i deres marked, er andre selskaper mer interessert i å legge ned bestemte områder av deres virksomhet som trenger forbedring. Å vite dine motiv for undersøkelsen på forhånd, kan hjelpe deg med å forberede dine spørsmål bedre.

Vis dine kunder du verdsetter dem

En kundetilfredshetsundersøkelse viser verdien du legger på kundens erfaring med din bedrift. Selv om mange bedrifter er raske til å frata kunder som stemmer med klager, vil en bedrift som fortrinnsvis forsøker å tilfredsstille kunden, gi et enda bedre inntrykk. Denne vurderingen av kundens meninger kan fremme lojalitet i det lange løp og oversette for å gjenta salg.

Samle kundedemografi

Kundetilfredshet undersøkelser kan være en utmerket mulighet til å danne et klart konsept av din demografiske. Du kan finne ut gjennomsnittskundens alder, kjønn, yrke og annen statistikk som vil hjelpe deg med å skreddersy dine produkter og tjenester, samt markedsførings- og kommunikasjonsmateriale.

Evaluer kundeservicerepresentanter

Spørsmål relatert spesielt til kvaliteten på tjenesten kundene dine mottok fra selgerne eller andre representanter for selskapet, kan hjelpe deg med å evaluere ansattes ytelse. En kunde som ikke normalt klager over dårlig kundeservice eller roser god kundeservice på egen hånd, kan gjøre et unntak når det presenteres en undersøkelse som utløser sine meninger.

Vær praktisk for kunder

En undersøkelse som er lang, vanskelig å forstå eller besværlig på noen måte, er uansett av kundens tid. Kunder som er nådig nok til å ta deg tid til å hjelpe deg med å bedre bedriften din, bør belønnes med en undersøkelse som er lett å forstå, fullføre og returnere.

Lead å endre

Etter at kundeundersøkelser er gjennomført og trender har blitt analysert, bør selskapet handle på hva resultatene har avslørt. Hvis dine undersøkelsesdata indikerer at nettstedet ditt er vanskelig å navigere, må du gjøre noe for å få nettstedets layout tilpasning. Hvis kundene har uttrykt bekymringer for at returretningslinjen din er urettferdig, bør du revidere og revidere den om nødvendig. Undersøkelser som ikke fremkaller endringer i selskapet, sender en dårlig melding om selskapets forpliktelse til kundeservice.

Anbefalt