Hva er innkommende markedsføring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Innkommende markedsføring består av flere former for markedsføring, inkludert sosiale medier, blogger, søkemotoroptimalisering eller SEO og innholdsmarkedsføring. Hovedidéen for innkommende markedsføring er å bringe bevissthet og ny trafikk til virksomheten din.

Hva er innkommende markedsføring?

Innkommende markedsføring brukes til å tiltrekke nye kunder til nettstedet ditt ved å skrive nyttig og relevant innhold. Denne typen markedsføring er litt annerledes enn utgående markedsføring fordi med innkommende markedsføring finner kundene deg gjennom blogginnleggene dine, sosiale medier og søkemotorer.

Slik gjør du innkommende markedsføring

Innkommende markedsføring består først av å tiltrekke fremmede til virksomheten din, som kan gjøres ved å skape engasjerende sosiale medier og blogginnlegg med spesielle søkeord som skiller seg ut. Søkeordene bør bestå av setninger som målgruppen går inn på søkemotorer. For å finne ut hvilke søkeord som skal brukes i innholdet ditt, bruk søkeordverktøy som Moz, Google AdWords og Spyfu. Disse verktøyene gir deg tilgang til populære søkeord.

Når du får besøkende til nettstedet ditt, er det neste målet å konvertere dem til potensielle kunder. For å gjøre dette, skriv en oppfordring til innholdet ditt for å få den besøkende til å fylle ut et skjema. For eksempel tilbyr mange nettsteder en gratis e-bok, infographics, tipsark eller webinars i bytte for en besøkendes e-postadresse. Målet er å skaffe adressen slik at du kan sende dem vanlig informasjon for å holde dem engasjert.

Deretter handler det om å streve kundeemner inn i kunder ved å gi dem vanlige salgsemails og fremme dine tjenester eller produkter.

Innkommende markedsføring eksempler

Et eksempel på innkommende markedsføring er markedsføring av sosiale medier. Sosialmedier er en fin måte å få inn nye kundeemner og å tegne de som fører til nettstedet ditt. For eksempel, hvis du selger et helseprodukt og du har 800 liker på Facebook-siden din, er det sannsynligvis en blanding av nåværende kunder og nye kunder. Hvis du vil at lederne skal konvertere til kunder, må du overtale dem til å se nærmere på helseproduktet. En ide er å tilby kupongkoder, tidsbegrensede tilbud eller til og med eksklusive tilbudssider, slik at du kan engasjere dem og få dem til nettstedet ditt. Å tilby konsekvent sosiale medier innlegg som vil være engasjerende til dine potensielle kunder er også ideell. Å skape konsistente innlegg bygger opp tillit både med dine nåværende kunder og nye kunder.

Et annet eksempel er å tilby e-postmarkedsføring for en salgstrakt. Ut av de fleste markedsføringsstrategier for innhold, har e-postmarkedsføring et stort potensial for vekst og inntekt. E-postmarkedsføring innebærer sending av e-post til enkeltpersoner som har gitt deg sine e-postadresser; Målet er å oppmuntre dem til å gå tilbake til nettstedet ditt. Når de er på nettstedet ditt, kan du prøve å overbevise dem om å bli betalende kunde. E-postmarkedsføring handler ikke bare om å sende ut e-postmeldinger som forteller dem å kjøpe nå. Lag en e-postmarkedsføringskampanje, som gir sporadiske e-postmeldinger med nyttig informasjon som involverer dine kundeemner. For eksempel kan en uke en e-post være en veiledning som forklarer produktet og fordelene, det neste kan være vurderinger og anbefalinger og en annen kan være enten en infografisk eller en sammenligning med konkurrenter.