Operasjonskomiteens oppgaver

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En operasjonskomité gir vurdering, veiledning og tilsyn for den samlede driften av et selskap eller virksomhet. Som medlemmer av ledelsen utvikler komiteens medlemmer innblikk i forretningsvirksomheten for å foreslå strategiske forretningsveiledninger og implementering av forretningspolitikk. Operasjonskomiteene møtes vanligvis kvartalsvis for å diskutere selskapsspørsmål ved hånden og gi riktig tilbakemelding eller forslag til senior og daglig leder.

Anmeldelse

Operasjonskomiteen gjennomgår selskapets retningslinjer og prosedyrer for å se hvor det er behov for forbedringer. Utvalget evaluerer ytelsesproblemer og gir anbefalinger etter behov. Andre emner for anbefalinger inkluderer sikkerhetsprosedyrer knyttet til operasjoner. Årlig undersøker komitémedlemmer forslag til forretningspolitikker og -prosedyrer og legger forslag til det kommende forretningsåret.

Advisors

Personer i denne komiteen rådgiver om økonomiske forhold knyttet til selskapets mål og overordnede økonomiske utsikter. Andre rådgivningsområder inkluderer å gi anbefalinger om utstyr, teknologi, sikkerhet og andre ressurser som de vedrører operasjonelle funksjoner. De kan også gi råd og råd til ledelsen.

oppsyn

Operasjonskomiteen har tilsyn med å gi retning for individuelle arbeidsgrupper og lag. Denne plikten inkluderer å utføre evalueringsprosedyrer for de i lederstillinger. Medlemmene forenkler operasjonsmøter for å diskutere forslag, nye strategier og prosedyrer som de gjelder for virksomhetsdrift, policy og prosedyrer i hele virksomheten.

Møtefokus

Denne øverste ledelsen forbereder kommende møteordninger for kommende møter. Forskningsmaterialer og rapporteringsanalyser utarbeides og sendes til komitémedlemmer for verdifull innsats. Bestillings- og leveringsskjema for ressurser og andre fysiske materialer som brukes i driften, utarbeides og sendes gjennom operasjonskomiteen.

Valgprosess

Utvalgspersoner er ansvarlige for valg og avstemning i alternative og faste medlemmer. Alternativt utvalgsmedlemmer tildelt av operasjonskomiteen, erstatte medlemmer som avgår og opptrer i fravær av utvalgte komitémedlemmer.

Anbefalt