Slik byder du på leveringsjobber

Anonim

Leveringsselskaper tilbyr viktige tjenester til andre bedrifter og forbrukere. US Bureau of Labor Statistics sier at mer enn 834 000 personer jobbet som lastebilførere og lette leveringsoperatører, eller i leveringsselskaper, i 2009, med en gjennomsnittlig årslønn på $ 31 000. Den vanskeligste jobben i budgivning på leveringsjobber kommer i utgangspunktet å sette opp gebyrer og avgifter, men når det er gjort, trenger gebyr bare en sporadisk gjennomgang og oppdatering.

Utvikle en sjekkliste for levering. Bestem tjenestene din tilbyr, og stå ved listen. Ikke bli overbevist om å levere varer som krever spesialutstyr, for eksempel kjøletransport eller håndtering, for eksempel flytting av kunstverk, hvis firmaet ikke har leveringsutstyr eller ansatte til å fullføre jobben. Format sjekklisten ved hjelp av en grafisk arrangør, slik at noen av dine ansatte eller klienten kan bruke listen til å bestemme eksakte kostnader. Dine gebyrer vil vises mindre vilkårlig med en skriftlig sjekkliste. Listen gjør også din estimeringsjobb enklere.

Bestem sekundære kostnader, og bygg dem i budet ditt. Hvis leveringsvirksomheten fokuserer på små budtjenester, kan det hende du ikke trenger hjelp fra støttepersonalet. Men hvis firmaet ditt leverer et stort antall dokumenter over en kort periode, kan det være lønnsomt å ansette en assistent med tilleggsvirksomhet. Forvent sekundære kostnader, og undersøk gebyrene som kreves for å levere tjenestene til kundene. Å ansette ekstra fysisk hjelp til leveringsflyttene kan gjøre din bedrift mer markedsførbar til kunder med større boliger og ytterligere møbler. Andre sekundære kostnader inkluderer navigasjonssystemer og programvare, samt forretnings- og transportlisenser.

Bestem inflasjonskostnadene og bygg dem inn i budet ditt. Prisen på bensin er et eksempel på kostnadene ved å drive forretninger påvirket av inflasjonelle priser. Andre potensielle inflasjonskostnader for en leveringstjeneste er forsikringskostnader. Forvent inflasjonspriser å holde selskapsavgiftene noe stabile gjennom året. Returkunder vil forutse en avgift nær de tidligere kostnadene, og massive kostnadsøkninger kan undergrave kundenes tillit til bedriften din.

Legg til kostnader for fremtidig kjøp og utskifting av utstyr. Bygg inn en prosentandel for fremtidig utskifting av leveringsutstyr, og legg til dette tallet til de totale kostnadene. Amortiser erstatningskostnadene over varens levetid. To viktige ting å vurdere er tilbakebetalingsperioden og avkastningen på investeringen før du legger til eller erstatter utstyr. Tilbakebetalingsperioden er den tiden det tar å tilbakebetale hele beløpet betalt for investeringen. Avkastningen på investeringen står for gjennomsnittlig nettoinntekt fra utgiftene og er vanligvis skrevet som en prosentandel av investeringsbeløpet. Begge disse forholdene må evalueres før du kjøper eller erstatter utstyr.

Utvikle et formelt brev som skal sendes eller sendes med ditt bud. Etablering av et forretningsforhold med en potensiell klient er viktig, men å utvikle en rapport med en klient vil fange leveringsjobben over en konkurrent. Skriv et bedriftsbrev som følger med ditt bud for levering, og viser bedriftens spesielle ferdigheter og funksjoner.