Kan en arbeidsgiver bruke FMLA når på arbeidstakerens kompensasjon?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidstakers kompensasjon og Family Medical Leave Act gir begge permisjon for skader og alvorlige medisinske forhold; De varierer imidlertid på noen måter. Arbeidstakers kompensasjon er for skader eller sykdommer opprettholdt som et direkte resultat av en persons jobb, mens familiemedisinsk og medisinsk permisjon kan dekke arbeidstakerens sykdom eller skade, så vel som nærstående. Arbeidsgivere kan kreve at en ansatt bruker FMLA permisjon mens arbeidsmannens erstatning

Grunnleggende om arbeidstakers kompensasjon

Forskrifter og dokumentasjon for arbeidstakers erstatning varierer fra stat til stat, men alle stater har noen grunnleggende arbeidstakers erstatningsregler på plass. De fleste statlige lover krever at arbeidsgivere gir fordeler til ansatte skadet på arbeidsplassen. Arbeidskompensasjon gjelder for alle private og offentlige arbeidsgivere som har en eller flere ansatte. I motsetning til begrensningene for FMLA, begynner arbeidstakers kompensasjon vanligvis på den første arbeidsdagen. Arbeidskompensasjon oppstår ut fra skader eller sykdommer som oppstår i jobben som svekker arbeidstakerens arbeidsmuligheter.

FMLA Grunnleggende

Family and Medical Leave Act gir 12 uker ubetalt permisjon til kvalifiserte medarbeidere som jobber for dekket arbeidsgivere. FMLA dekning er kun utvidet til ansatte som har jobbet minimum 1.250 timer de siste 12 månedene. Bare arbeidsgivere som ansetter 50 eller flere ansatte innenfor en radius på 75 kilometer, må levere FMLA. Alvorlige eller kroniske medisinske tilstander som diabetes, nyresvikt og kreft er dekket, i tillegg til enhver medisinsk tilstand som varer tre eller flere dager og krever behandling av en lege. Ansatte kan også ta familieferie for å få en baby, ta vare på nyfødte, adoptere barn eller ta vare på fosterbarn. Blader blir også utvidet til ansatte som må ta vare på et nærm familiemedlem med alvorlig medisinsk tilstand, inkludert foreldre, ektefeller og barn.

Bruke arbeidsmenns kompensasjon samtidig med FMLA

Ansatte som kvalifiserer for FMLA og har også en betingelse som kvalifiserer for arbeidstakerutligning, kan bli bedt av deres arbeidsgivere om å bruke FMLA-permisjon til å dekke deres fravær fra arbeid. Arbeidsgivere har plikt til å varsle ansatte om at deres FMLA-permisjon vil bli brukt under arbeidstakerens erstatningsorlov. Unnlatelse av å varsle en ansatt som FMLA forlater vil bli brukt i løpet av denne tiden kan føre til at permisjonen ikke regnes som FMLA i domstolens øyne. Det har imidlertid vært unntak fra denne regelen. Arbeidsgivere bør følge generell regel om å varsle ansatte om at deres FMLA-permisjon vil bli brukt under permisjon også dekket av arbeidstakerens kompensasjon. Arbeidsgodtgjørelse, avhengig av hvor du bor, kan gi ytterligere kompensasjon som subsidierer en ellers ubetalt FMLA-permisjon.

betraktninger

Under en FMLA-permisjon kan arbeidsgiveren bare kontakte en ansatt - ikke hans lege - med hensyn til hans tilstand. I mange stater har arbeidsgiver imidlertid rett til å snakke med en lege direkte om arbeidstakerens erstatningsskade eller sykdom. Selv om kompensasjonsfordeler kan gis under arbeidstakerens erstatningslov, er det en syv-dagers ventetid før denne kompensasjonen begynner.Fordelene kan da bli tilbakevirkende dersom permisjonen går utover de syv dagene. Arbeidsgivere har rett til å tilby de ansatte som mottar arbeidstakerens erstatning en lettere oppgave mens de gjenoppretter. Avslag på å akseptere en lettere arbeidsoppgave av arbeidstakeren kan resultere i oppsigelse av "midlertidige uførhetstiltak". I disse tilfellene kan FMLA-permisjon ikke avsluttes, og medarbeiderne kan forbli ubetalt permisjon uten midlertidig uførhet før FMLA er utmattet.

Anbefalt