Hvordan bli en viktig oljeforhandler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eteriske oljer er naturlige oljer destillert fra planter og blomster og brukes i kroppsprodukter, kosmetikk og parfymer. Mange alternative helsepersonell, massasje terapeuter og esthetikere bruker essensielle oljer i deres behandlinger. Distributører avtaler med essensielle oljeprodusenten om å kjøpe oljer til en engros eller nedsatt pris. Distributøren merker deretter prisen opp og selger oljene direkte til privatkunder eller kunder eller til skjønnhetsbaserte bedrifter som salonger og spa.

Registrer deg som en bedrift i din stat. Viktige oljedistributører er bedrifter og må være registrert eller lisensiert etter loven i staten de opererer i. Ta kontakt med statens forretnings lisens og reguleringsavdeling eller byrå for å finne ut mer om å bli en bedrift i din stat. Noen distributører kan bli pålagt å betale statlige salgsskatt ved salg av essensielle oljer.

Lær om essensielle oljer. Studer og øve med oljer på egen hånd eller gjennom et kurs undervist av en utøver. Produsenter av essensielle oljer kan gi essensielle olje trening kurs knyttet til deres produkt eller essensielle oljer generelt. Distributører blir ofte spurt om produktene de selger, og har mulighet til å utdanne sine kunder. Kunnskap om essensielle oljer kan potensielt hjelpe deg med å selge flere produkter og tjene mer penger.

Finn en distributør å kjøpe fra. Mange viktige olje beslutningstakere selger sine produkter gjennom distributører og vil annonsere en distributør eller forhandler program eller engros kjøpsmulighet. Noen kan tilby en bulkrabatt for forhandlere og grossister, og andre kan ikke annonsere en distributør mulighet i det hele tatt.

For eksempel gir Tisserand en bulkkjøpsrabatt til fagpersoner som bruker Tisserands essensielle oljer og andre produkter i deres terapier og vil selge dem til sine kunder. Amrita, en amerikansk basert produsent, tilbyr en bulkrabatt til grossister og forhandlere. Kjemikalieregisteret er en god nettkilde for å lokalisere essensielle oljeforhandlere.

Gi alle nødvendige dokumenter til produsenten. Distributører kan bli bedt om et føderalt firmaidentifikasjonsnummer, en kopi av deres statsvirksomhetslisens eller andre identifiserende dokumenter for å bevise at de er en virksomhet som selger til publikum. Uten bestemte dokumenter kan en produsent ikke kunne utvide en innkjøpsmulighet.

Kjøp essensielle oljer fra produsenten. En produsent kan ha et minimumsbeløp som distributøren må kjøpe hver måned. Noen produsenter kan kreve distributørregistreringsavgift og krever ikke månedlig minimumskjøp.

Utvikle en kundeliste gjennom annonsering og nettverk. Delta i skjønnhet og mote messer gir en kilde til nye kunder. Annonsering i lokale aviser og handel med relevante publikasjoner lar potensielle kjøpere vite hvor du befinner deg. Passende handelspublikasjoner vil omfatte salong, dagspas eller alternative helse- og helbredende magasiner eller nyhetsbrev.

Tips

  • Behandling av essensielle oljer kan være dyrt og innebære bruk av sjeldne harpikser og planter. Sammenlign priser og utrykk priser som er for lave til å være sanne. Lavpris kan indikere en leverandør som selger syntetiske eller forfalskede oljer.

    Essensielle oljeforhandlere kan bære mer enn en linje med oljer og oljeprodukter. Sjekk med produsentavtalen for å sikre at kontrakten din ikke er en eksklusiv distributør før du legger til andre produsenter.