Hva betyr Business-Centric?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ved å implementere forretningsmessige metoder, kan bedrifter øke produktiviteten og operasjonell effektivitet. Denne effektiviteten gjør at det er mindre inventarier, smale produksjonsprosesser, lojale kunder og høy produktivitet blant ansatte.

Hva er Business Centric?

Når bedrifter installerer og integrerer den nyeste informasjonsteknologien og Management Information Systems (MIS) i den daglige driften, betyr det ikke nødvendigvis at det blir økt forretningsverdi. Bedriftsmiljøet må være re-engineered for å dra nytte av den nye teknologien. Denne prosessen refereres til som implementering av en Business Centric Methodology

Business Centric Methodology

Business Centric Methodology refererer til de teknikkene som kreves for å re-engineering forretningsprosesser for å utnytte ny informasjonsteknologi. Det innebærer interne forretningsprosesser, samt prosesser som kreves for å samarbeide og integrere leverandører og eksterne partnere.

Et eksempel

Det perfekte eksempelet på en forretningsmessig metode er Wal-Marts strategiske forretningsintegrasjon med sine leverandører. Denne integrasjonen innebærer å knytte leverandører til et ledelsesinformasjonssystem der leverandørene kan prognose deres produksjonsbehov basert på sanntidssalg på Wal-Mart-forhandlere. På denne måten, vet leverandører hvilke produkter som skal produseres og hvornår, og Wal-Mart sørger for at produktet kommer på hyllene når det er nødvendig.