Lønn for Soccer Coaching Jobs

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fra ungdomsligaer til fagpersoner, er det muligheter for fotball trener. Lønner varierer mye for coaching i fotball i USA. En ungdomsklubbsjef for coaching kan gjøre alt fra $ 10 000 til $ 120 000, mens de fleste høyskolebusser kan gjøre fra $ 25 000 til $ 100 000.

Ungdomsfotball

De fleste, om ikke alle, ungdomsfotball coaching stillinger i USA fungerer som ikke-betalte frivillige. Ungdomsbusser består hovedsakelig av Moms og Dads hvis barn spiller fotball eller kanskje de individer som er involvert i fotballsamfunnet og bare elsker coaching, som for eksempel spillere. Ungdomsfotball har imidlertid lønnede stillinger på klubbnivå. Klubbdirektører for coaching, ifølge National Soccer Coaches Association of America (NSCAA), trene stab, utvikle fotball programmering og er ansvarlig for budsjettering og planlegging. Avhengig av størrelsen på klubben, kan disse stillingene tjene mellom $ 10.000 og $ 120.000.

High School Soccer

Videregående fotball i USA har vokst jevnt siden 1990-tallet til det punktet hvor de fleste videregående skoler tilbyr fotball som en sportssport, selv om noen fortsatt opprettholder fotball som klubbsport, ikke sponset av skoledistriktet. Videregående fotball trener er vanligvis lærere og mottar bonuser hvor som helst fra $ 2000 til $ 7000 i tillegg til sin årslønn, ifølge NSCAA. Noen ganger vil ikke-lærere tjene som fotball trener, og disse lønnene blir vanligvis selvstendig forhandlet gjennom de enkelte distriktene.

College coach

I følge NSCAA er amerikanske høyskolekursprogrammer delt inn i junior høyskolene og de fireårige høyskolene, bestående av skoler som strekker seg fra divisjon I til divisjon III. De fleste heltidsboks trenere i høyskoleprogrammer opprettholder ansvaret for sitt program, inkludert coaching, rekruttering, innsamling og budsjettering, og overvåking av de akademiske fremgangene til spillerne. Trenere jobber vanligvis på 9-12 måneder kontrakter og lønn har et bredt spekter i lønn mellom $ 25.000 til $ 100.000, avhengig av størrelsen på programmet.

Profesjonell trener

Høydepunktet i fotballopplæringsbransjen er de profesjonelle rekkene. I USA er det tre ligaer, Major League Soccer (MLS) og Major Indoor Soccer League (MISL) for menn, og Women's Professional Soccer League for kvinner. Heltids profesjonelle trenere er jacks-of-all-trades, håndtering av ansatte og teamledelse samt PR og markedsføring. Lønn av profesjonelle trenere varierer fra $ 75 000 til $ 125 000, ifølge NSCAA.

Anbefalt