Ulempene ved tradisjonell markedsføring

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aspekter av markedsføring som forskning, publisitet, reklame, merchandising og salg, er alle med på å øke bevisstheten om hva du selger. Former for tradisjonell markedsføring inkluderer å plassere annonser i aviser og magasiner. Radio reklame, telefon salg, direkte mail og dør-til-dør salg passer også inn i denne kategorien. Selv om disse markedsføringsmetodene har vært vellykkede tidligere, har de alle ulemper, særlig med den raske økningen i bruken av Internett.

timing

Tradisjonell markedsføring bruker statisk tekst eller reklame reklame for å markedsføre et produkt. Hvis en annonse er plassert i avisen, kan den ikke endres før du plasserer en annen annonse. For eksempel, hvis du har et salg på sykler som du setter i avisen og da du går tom for sykler, kan du ha mange ulykkelige kunder. På den annen side, på Internett kan du umiddelbart oppdatere siden din for å la folk få vite at syklene dine er "utsolgt".

kostnader

Du må betale for annonser i aviser eller mailere hver gang du driver en ny kampanje. Hvis du legger til nye produkter eller salgssider på nettstedet ditt, oppretter ikke ekstra kostnader dersom du allerede har en person i teamet ditt som kan oppdatere produktinformasjonen din. Tradisjonelle markedsføringsselskaper kan belaste per leveringsområde for flyger eller mailere. På internett er annonsen din tilgjengelig for hele World Wide Web.

tilpasning

Med tradisjonelle annonser er det vanskelig å målrette mot en bestemt kunde. Spesifikke markedssegmenter kan målrettes, men ikke et individ. For eksempel kan en annonse være rettet mot unge kvinner. Annonsen kan vise at unge mennesker samhandler og presenterer interessant kopi om en ny pungestil. På Internett kan nye markedsføringsteknikker spore hva en seer har sett på og foreslå lignende produkter.

Prisalternativer

Tradisjonell markedsføring kan presentere spesielle salg og prising. Det er imidlertid vanligvis vanskeligere å tilby komplekse pakkepriser. De fleste utskriftsmarkedsføring har ikke plass til å forklare alle de forskjellige prisvariasjonene som kan appellere til kjøpere. En online katalog kan gi deg et tilbud om at hvis du kjøper fire varer fra en kategori, får du et gratis element fra en annen kategori.

Anbefalt