OSHA-bruddkrav

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeids- og helsedirektoratet administrerer ikke arbeidsloven med hensyn til arbeidstidsbrudd eller måltidstider. Selv den føderale regjeringen krever ikke at arbeidsgivere gir brudd til arbeidstakere. I stedet administrerer stater lovene for lunsj og hvilepauser. OSHA anbefaler at arbeidsgivere gir ekstra pauser eller måltider for utvidede 12-timers skift, men det krever ikke lovlig arbeidsgiver å gjøre det.

Hva OSHA gjør

OSHA sikrer et trygt og sunt arbeidsmiljø for arbeidstakere ved å administrere disse standardene på arbeidsplassen. Det fastlegger kravene som arbeidsgivere og bedrifter må følge for å holde ansatte ute av fare på jobben. Dette inkluderer kravene til sikkerhetsutstyr, utstyrs- og sikkerhetsopplæring, farlig kjemisk bruk rådgivning og materiell datablad sikkerhet tilgjengelig for arbeidstakere. OSHA gir også standarder for personlig verneutstyr og trening, støy og farer og mer. Arbeidsgivere som er funnet i strid med sine sikkerhets- og helsestandarder kan bli bøtelagt av OSHA.

Restroom Breaks

Mens OSHA ikke nevner toalettbruddskrav, stiller det standarder for toalettrengjøringsnivåer arbeidsgivere og bedrifter må opprettholde på arbeidsplassen. Arbeidsgivere er lovpålagt å gi eget bad for begge kjønn i arbeidsmiljøet. Arbeidere må ha tilgang til toalettrom når de trenger dem, og bedrifter kan ikke regulere en ansattes bruk av disse anleggene.

Måltidspauser

Selv USAs arbeidsdepartement, hvorav OSHA er en del, sier ikke krav til lunsj og måltidspauser. Individuelle stater angir disse standardene. Men færre enn halvparten av USAs stater gjør måltidspauser for ansatte et lovlig krav. I de landene som krever lunsj og måltidspauser basert på arbeidstidene på en dag, må ansatte som jobber minst fem eller seks timer ha en måltidspause - men det kan ikke være på slutten av skiftet. Statlige lover krever ikke at du blir betalt for måltidspausen.

Rest Breaks

Som av denne publikasjonen, stater som krever at arbeidsgivere å gi arbeidstaker hvilepauser inkluderer Washington, California, Colorado, Kentucky, Nevada og Oregon. Minnesota og Vermont krever bare at arbeidsgivere gir hvilepauser slik at ansatte kan bruke toalettfasiliteter. Ansatte som jobber i de statene som trenger hvilepauser, har rett til en 10-minutters betalt pause for hver fire timers arbeid. Noen stater tillater bedrifter å la ansatte velge mellom et måltid eller hvile. Reglene er forskjellige for mindreårige, og varierer etter stat.