Hva anses en fiendtlig arbeidsplass?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et fiendtlig arbeidsmiljø opprettes når en ansatt, enten en heltids-, deltids-, midlertidig eller sesongarbeidstaker, ledelsespersonell, entreprenør eller ikke-arbeidstaker som driver virksomhet på arbeidsstedet, skaper et fiendtlig miljø gjennom diskriminerende bemerkninger eller handlinger.

typer

Diskriminering mot et individ er basert på en person som bruker alder (over 40 år), religion, sex, funksjonshemning, nasjonal opprinnelse, farge og rase som et middel til å skade et annet individ. Trakassering kan være i form av verbale bemerkninger eller ved fysisk kontakt.

Misforståelse

En person trenger ikke å være det direkte målet for diskriminering å bli betraktet som trakassert. Enkeltpersoner som opplever trakassering av andre, om handlingene ble gjort gjennom nedsettende bemerkninger eller foreslåtte forslag, og som føler seg maktesløse, truet og skremt, er ofre for et fiendtlig arbeidsmiljø.

effekter

En fiendtlig arbeidsplass skaper et støtende og negativt miljø som direkte påvirker en ansattes produktivitet sammen med evnen til å jobbe effektivt og effektivt. Ofre og vitner som arbeider i et fiendtlig miljø er gjenstand for frykt for konsekvenser og gjengjeldelse som kan føre til tap av arbeid.

betraktninger

Følg protokollen som selskapet har på plass for problemstillinger mot trakassering. Ta med eventuelle tilfeller av trakassering til en avdelingsleder eller leder for oppløsning.

Forebygging / løsning

Ansatte og tidligere ansatte kan sende klage på trakassering direkte til Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) innen 45 dager etter hendelsen gjennom et lokalt kontor.