Krav til å jobbe med en iskrembil

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å drive en kommersiell isbilbil kan være et lønnsomt detaljhandel. Men som enhver matleverandør, må visse krav være oppfylt før du åpner virksomheten. Mens lover varierer mellom stater og byer, er det flere vanlige tillatelser som du sannsynligvis trenger å skaffe.

Betydning

Gå til din by eller rådhus i byen du vil operere. De vil ha alle nødvendige tillatelser og lisensprogrammer som trengs for å bli en mobil iskremleverandør innenfor bygrenser.

Egenskaper

En varevogn som er lisensiert til å bære mat og er i god stand, vil bli påkrevd. Kontroller Institutt for motorkjøretøyer i din stat for bestemte kjøretøykoder og driftstillatelser.

typer

Andre sertifiseringer kan inkludere et forretningslisens, matbehandler sertifikat, helsetillatelse, forsikring og iskremleverandørens tillatelse.

betraktninger

En kriminell bakgrunnskontroll kan være nødvendig for deg og alle andre som kjører kjøretøyet, og det kan hende du må ha et lagringsanlegg på stedet for is og andre matopplevelser. I mange stater kan ikke kommersielle matvarer lagres i et privat hjem.

fordeler

Mobile iskremleverandører kan gjøre det bra hvis de blir kjent med samfunnet de selger til. Å være oppmerksom på hendelser som lite ligasport og andre nabolagsaktiviteter, vil øke suksessen til operasjonen.