The Best Raffle-premier for innsamling

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I en stram økonomi lider veldedighet alltid av mangel på midler, og innkrevende offiserer må bli kreative for å møte sine årlige mål. En metode som aldri unnlater å bringe inn rekordfrekvente midler, er high-end tombola. Tenk på Omaze, det håndverkere som selger sjanser for premier som VIP-tilgang til sportspill, private filmvisninger med stjernene eller til og med unike opplevelser som å synge karaoke med Kermit the Frog. Mens du kanskje ikke har en Henson på bordet ditt for å få den ultimate drømmen til å bli oppfylt, er spesielle raffelelementer et godt insentiv for folk å donere penger til din verdige sak.

Raffle Prize ideer til å selge flere billetter

En av de beste måtene å selge mange rafflebilletter på er å tilby enestående produkter eller spesielle, high-end varer. Brainstorm med medlemmer av innsamlingsutvalget ditt for å finne ut hvilke kjendiser de kjenner eller spesielle tilkoblinger de måtte ha. Unike ting som appellerer til samfunnet vil ha størst appell.

Bor du i et område kjent for sitt sportsfandom? Se etter erfaringer knyttet til lokale lag, som å sitte i kringkastingsboksene under et spill eller tilbringe dagen på treningsleiren. Hvis fellesskapet ditt er mer kunstnerisk, kan private møter med lokale kunstnere eller gallerier som er dedikert til raffle-vinneren, være mer attraktive for publikum. Selvfølgelig er kjendiser alltid en stor tegning, så hvis noen i gruppen din har forbindelser med en kjent person, prøv å bruke det for å skape en fremtredende storpris for din tombola.

Raffle Ideer for voksne kan få mer salg

Voksenorienterte premier kan bringe inn mer penger enn andre gaver, og de trenger ikke engang å være racy eller off-farge. Store vinkurver er alltid populære priser. Tenk på svaret du får for en kurv sammen med en vingårdstur for å se på vinen som blir gjort. Hva med en romantisk helg på en lokal bed and breakfast? Selvfølgelig, hvis du holder tomten i nærheten av begynnelsen av året, gir det et Valentinsdagstema og skaper en lang liste med romantiske premier, kan det være bare nøkkelen til å gjøre rafflen din til en suksess.

Måter å slå av premier

Å ha de største premiene som er tenkelige, vil ikke gjøre din veldedighet noe bra hvis du ikke kan selge nok billetter til å nå målet ditt. Jo flere salgsmetoder du bruker, desto flere billetter vil du selge. Selge for hånd er en tradisjonell måte å få ordet ut og starte salget flytter, men andre, mer kreative metoder inkluderer:

  • Selge billetter på din klubb eller organisasjon nettsted

  • Tilbud billetter på et sted som knytter seg til premien: i nærheten av bilpartier hvis du slår av en bil eller ved stadion for en fantastisk sportspremie
  • Bruk sosiale medier til å selge billetter langt utover din vanlige salgs rekkevidde. Opprett en enkel side på Facebook og tilordne noen til å legge inn en eller to ganger om dagen om tomten din. Be om hjelp, snakk om hva du skal gjøre med midlene og ha premiene. Sosialmedieregler er strengt om å selge billetter online, så sjekk Facebook for gjeldende regelverk.
  • Få din bedrift sponsorer hjelp til å selge billetter. Gjør billettsalget en verdifull del av hver donasjon når du ber om hjelp.