Fordeler for deltidsansatte

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeids- og helsedirektoratets politikk og lov om rettferdig arbeidskraft krever at arbeidsgivere behandler deltidsansatte på samme måte som heltidsansatte. Det er imidlertid få likebehandlingsstandarder når det gjelder fordeler. Til tross for dette inkluderer mange bedrifter frivillig deltidsansatte i pensjons-, forsikrings- og fredsfordeler, både for å øke oppholdsrenten og for å forbedre livene til sine ansatte og familier.

Statlige fordeler lover

Alle statlige lover sier at du må gi like arbeidsplasser til alle ansatte. Men statsloven varierer når det gjelder fordeler for deltidsansatte. I enkelte stater, for eksempel Texas, kan du gi fulltidtakere et sett fordeler og deltidsansatte, mens andre stater kan ha strengere krav. Sjekk med statens arbeidsdepartement for gjeldende arbeidslov og deltidspenger.

Kvalifikasjonskrav

Spesifikke kvalifikasjonskrav er avgjørende hvis du bestemmer deg for å tilby fordeler til deltidsansatte. Vanligvis må deltidspersonen ha jobbet i virksomheten i et bestemt tidsrom, og arbeider vanligvis et minimum antall timer i en lønnstid. Men hvis bedriften din tilbyr helseforsikring eller sponsorer en pensjonsplan, må kravene oppfylle føderale standarder. For helseforsikring er en kvalifisert arbeidstaker noen som vanligvis jobber minst 30 timer i uken. Arbeidsgiveravtalen for pensjonsinntektsloven sier at alle som jobber minst 1000 timer i en 12-måneders periode, må tilbys pensjonsplanen din.

Gjennomføring av politikken

En deltidspensjonspolitikk kan kreve at deltakerne skal være på jobb i minst tre måneder og arbeide i gjennomsnitt 20 timer per uke. Forsikringspolicyerklæringer bør minne dem om at arbeid i mer enn 20 timer i uken ikke endrer verken deres deltidsstatus eller deres fordeler. En deltidtaker kan hente felles frivillige fordeler som helse- og tannforsikring, feriepenge og personlige og syke dager. Noen bedrifter vil inkludere dem på tilbud om livsforsikring og opplæring og barnehagehjelp.

Forbundsentreprenører og underleverandører

Alt endres hvis den føderale regjeringen er en entreprenør eller underentreprenør. Hvis avtalen din er verdt $ 2500 eller mer, skiller ikke McNamara-O'Hara Service Contract Act mellom deltids- og heltidsansatte i en lønns- og ytelsespakke. Du kan imidlertid knytte fordeler til tjenestetid. For eksempel, hvis en heltidsmedarbeider kvalifiserer for 40 timers betalt ferie for standard 2,080-timers arbeidsår, kan du redusere ferietid til 20 timer for en deltidsansatt som jobber 1.040 timer.

Anbefalt