Liste over nøkkelord å bruke i jobbintervjuer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I hvert språk har hvert ord tilknyttede konnotasjoner. I næringslivet betyr dette at du må velge dine ord nøyaktig og nøye for å få det beste inntrykk under et intervju. Forberede en liste over søkeord som vil gi råd til arbeidsgiverens interesse før intervjuet ditt, hjelper deg med å gjøre deg klar for intervjuprosessen. Å bruke disse ordene på riktig måte vil øke sjansene dine for å få jobben.

Kommunikasjon

Arbeidsgivere forstår at kommunikasjon spiller en rolle i nesten alle forretningsfunksjoner. For eksempel kommer det inn i spill i konfliktløsning, skriver rapporter, samhandler med kunder eller leverandører og til og med forhandler nye kontraktsvilkår. God kommunikasjon gir ofte en mer positiv, sammenhengende arbeidsatmosfære, så vel som effektivitet som fører til profitt. Erstatt vanlige ord og uttrykk som "fortalt", "snakkes til", "sa" med kommunikasjonsvariasjoner, og du kan få mer effekt.

Fleroppgavekjøring

Selv om evnen til å konsentrere seg om en kompleks oppgave sikkert har sin plass på jobb, ser arbeidsgivere ofte en ansatt som mer verdifull hvis arbeidstakeren kan multitask. Dette skyldes at ansatte som kan multitask ofte blir mer produktive når det gjelder hvor mye arbeid som er fullført. De kan også noen ganger gjøre mer under høyere krav eller med færre ressurser.

Innovasjon

Stagnancy er en av de største årsakene selskapene feiler - bedrifter må tilpasse seg markedet hvis de vil beholde sine kunder over tid. Av denne grunn vil du vise din arbeidsgiver at du kan tenke utenfor boksen og være nyttig langt inn i fremtiden. "Innovasjon" og relaterte ord som "kreativitet", "utvikling", "konsept søknad" og "ideer" hjelper alle arbeidsgivere til å vise deg som noen som kan bidra med noe spesielt.

Problemløsning

Selv om en arbeidsgiver gjør alt han kan for å gi en ansatt god trening og ressurser, er problemer en vanlig del av arbeidsplassen. For eksempel kan kundene klage om et produkt feil, eller finansiering for et prosjekt kan falle gjennom. Arbeidsgivere ønsker ikke å løse alle problemer for sine ansatte. De vil se at du kan takle vanskelighetene som kan komme opp. Dette er spesielt viktig for lederstillinger.

betraktninger

Ord og uttrykk som kommunikasjon, multitask, innovasjon og problemløsing er generelt gode for enhver jobb. Hver jobb har imidlertid sitt eget sett med søkeord som vil resonere med intervjueren din. For eksempel, hvis du intervjuer for en IT-jobb, kan du bruke et uttrykk som "teknisk dokumentasjon." Hvis du intervjuer for en lærerjobb, er søkeord som "studentprestasjon" mer anvendelige. Av denne grunn må du generelt bestemme de beste søkeordene for et intervju basert på stillingen du søker på. Du kan finne ut hvilke søkeord som kan fungere ved å gjennomgå jobbposteringer for lignende stillinger. Ord som ofte vises, er de som arbeidsgivere vil svare på.