Hva skal inkluderes i en pakkepakke?

Anonim

Å legge av ansatte er aldri en enkel prosess, spesielt når du legger av arbeidere som har vært med deg i en stund. Men når tider blir tøffe i virksomheten, er layoffs noen ganger et nødvendig skritt. Du kan lette overgangen for dine ansatte ved å tilby en solid layoff-pakke for å få dem gjennom den første perioden av sjokk og følelsesmessig uro. Denne pakken tar sikte på å avhjelpe økonomiske problemer lenge nok til at arbeidstakerne søker andre inntekter.

Tilby minst et par uker av lønn til ansattes vanlige pris. Noen selskaper tilbyr en uke til to uker for hvert års tjeneste, noe som gir en dypere buffer for langtidspersonale. Minst, tilbud mellom to og tre uker av lønn for å gi den ansatte en sjanse til å få hjelp fra Federal-State Unemployment Compensation program.

Gi helseforsikring fordeler i samme mengde tid du gir sluttvederlag. Men før du gjør et offisielt tilbud om å gjøre det, må du sjekke med forsikringsselskapet for å bestemme retningslinjene for å gjøre dette. Tapet på fordeler er en av de mer ødeleggende komponentene av tap av arbeid for mange mennesker, da de blir igjen uten dekning og tilgang til det i overskuelig fremtid. I det minste er du pålagt av en føderal lov å tilby en Consolidated Omnibus Budget Reconciliation (COBRA) -pakke, som gjør at arbeidstakeren kan beholde dekning som den er i opptil 18 måneder til en betydelig høyere premie.

Inkluder arbeidsplasseringstjenester i oppsigelsespakken, for eksempel å gjøre din personalavdeling tilgjengelig for å gjenoppta hjelp og mock intervjuer. Du kan gi personlige referanser til dine nylig avskrevne ansatte for å formidle til potensielle arbeidsgivere. Ytterligere ideer inkluderer å tillate bruk av visse virksomhetsressurser (for eksempel utskrift, kopiering og mailing) i en forutbestemt tid og henvise ansatte til et eksternt plasseringsbyrå. Å tilby disse tjenestene opprettholder ikke bare et positivt omdømme for din bedrift, men det gir en oppriktig innsats for å hjelpe de avskrevne medarbeiderne i løpet av deres forflytelsestider.

Sikre at medarbeiderens pensjonsplaninformasjon, samt eventuell pensjonsinformasjon og aksjeporteføljer, inngår i pakken. Retningslinjer for hvordan å håndtere dette varierer mellom selskaper; Derfor må du inkludere spesifikt språk i oppsigelsesavtalen. Ta med bestemmelser om hvilke økonomiske fordeler som fortsatt er tilgjengelige for arbeidstakerne, hvordan du beholder og / eller likvider aksjeopsjoner og 401K-planer, tilbakebetaling på eventuelle 401K-lån, den delen av pensjonen / pensjonen som fortsatt vil være tilgjengelig, og noen andre relevant økonomisk fordel informasjon.

Anbefalt