Hva skal inkluderes i Min Revisor Jobb ytelse vurdering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å jobbe som revisor lar deg utføre mange oppgaver. Men en plikt som du kanskje ikke har forventet, er å fullføre en selvbedømmelse for din ytelsesvurdering. Det er klokt av din veileder å be om innspill på resultatene dine i løpet av den siste vurderingsperioden. Dette gir deg mulighet til å reflektere over produksjonen din og ha en stemme i et dokument som vil bli en del av personellfilen din.

Generelle Krav

Dine krav til ytelse bør ikke være en overraskelse for deg. Du burde ha mottatt en plan en revisors stilling kort tid etter at du ble ansatt. Det er veldig lik, om ikke identisk, med resultatrapporteringen din, bortsett fra at det angir kategoriene av en regnskapsfører sine plikter og hva selskapet anser for å være tilfredsstillende fullført av dem. Selv om de forskjellige stillingene i firmaet ditt vil ha egne planer, vil en kategori som vil være lik i alle dem, den som er for generelle krav. Uansett din jobb, vil du bli forventet å tilfredsstille visse krav, for eksempel å komme til arbeid i tide, komme sammen med dine medarbeidere, akseptere oppdrag frivillig og organisert.

Vurdering av oppgaver Fullført

Før du fikk din forestillingsplan, foretok selskapet sannsynligvis en analyse av stillingsoppgaver for revisors stilling. Når oppgavene som var påkrevet, ble oppført, ble det bestemt hva du må gjøre for å utføre dem på en tilfredsstillende måte. Derfor, når du fullfører din egen vurdering, se på plikter og ansvar for revisor og vurder deg selv på nivået av ytelse for hver. For eksempel kan det hende du må vurdere din evne til å analysere og anvende standard regnskapsprinsipper. Hvis arbeidet ditt ikke inneholder mange feil, kan du gi deg en over gjennomsnittlig vurdering. Vurder dine ferdigheter ved å balansere poster, fullføre rapporter på tide og bruke regnskapsmessig programvare på riktig måte. Hvis du ser på hver enkelt oppgave separat, kan du vurdere deg selv mer nøyaktig og avgjøre om du utfører jobben din på et tilfredsstillende eller høyere nivå.

Kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter

Mange stillinger i et selskap krever at ansatte samhandler med ledelse, kollegaer, medlemmer av publikum og kunder. Derfor er kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter avgjørende for å utføre dine oppgaver. Som revisor må du kanskje kontakte andre avdelinger for å svare på dine spørsmål eller hente poster. Hvis du ikke har det bra med andre medarbeidere, kan dette påvirke produktiviteten og ytelsen. Vær objektiv når du vurderer deg selv i dette området og tenk på samspillet ditt med andre før du bestemmer deg for kompetanse.

kommentarer

Det kan være en del nederst i vurderingen din som gir deg mulighet til å legge igjen kommentarer. Du kan føle at din vurdering av oppgavene som er utført, er tilstrekkelig. Men å legge til dine kommentarer vil gi deg en sjanse til å forklare områder der du føler at du trenger forbedring. Du kan forklare en negativ situasjon som skjedde med en annen ansatt i vurderingsperioden eller den tiden du ikke var i stand til å balansere inntekts- og kostnadsrapporten for en av dine tildelte avdelinger. Du kan også legge til målene dine for neste vurderingsperiode og ditt ønske om å fremme en stilling til en ledende revisor en dag. Meld målene dine for neste gjennomgangstid.

Anbefalt