Opplæringsideer for veileder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Veiledere oppnår ofte sine stillinger ved å bli fremmet fra samme avdeling. Ofte blir de fremmet fordi de er høyt kvalifiserte arbeidstakere som har utstilt dybdekunnskap om sine individuelle stillinger. Men bare fordi en person er i stand til dyktig å utføre en bestemt oppgave, betyr det ikke at han også vil være i stand til å overvåke andre i fullførelsen av de samme oppgaver. Arbeidet med å overvåke andre innebærer langt mer enn bare å forstå de daglige aktivitetene som er involvert i arbeidet.

Betydning

I henhold til Free Management Library-nettstedet er tilsynet aktiviteten utført av veilederne for å overvåke produktiviteten og fremdriften til de ansatte som rapporterer direkte til veilederne. Når du fremmer en arbeidstaker i en tilsynsstilling, er det viktig å utføre riktig opplæring til forberede henne på de ekstra ansvarene som er involvert i å overvåke andre. Når en arbeidstaker kastes i en tilsynsstilling uten riktig trening, kan produktivitet og fremgang negativt påvirkes.

Retningslinjer og prosedyrer

Grundig opplæring i grunnleggende retningslinjer og prosedyrer som må følges av de som veilederen skal overvåke er et viktig element i veilederutdanningen. Tilsynsførere er ofte sammenheng mellom arbeidstakere og ledelse, og det er ofte veileder som sikrer at retningslinjer og prosedyrer opprettet av ledere blir implementert på funksjonsnivå. Ingen veileder kan forventes å sikre at ansatte følger organisasjonens retningslinjer og prosedyrer hvis han ikke forstår dem selv fullt ut.

Grunnleggende ledelse Ferdigheter

Grunnleggende ledelsesevner inkluderer evnen til å organisere, administrere tid, delegere oppgaver, løse problemer og ta beslutninger som gjør at virksomheten går jevnt. Dette er alle vitale ferdigheter for alle som må overvåke andre med jevne mellomrom. Tilsynsførere må også lære å kommunisere effektivt med arbeidstakere for å sikre at det ikke er noe gap mellom veilederens forventninger og hva arbeidstakere tror er forventet av dem. Ofte må veiledere lære seg å tilpasse sine egne kommunikasjonsstiler for å sikre at det de sier er det samme som arbeidstakere hører og forstår. Tilsynsførere kan lære om sine egne stiler og hvordan de skal samhandle med de ulike andre personlige stilene ved hjelp av en personlighetsprofil.

Performance Management

Resultatstyring, som definert av US Office of Personnel Management, er "den systematiske prosessen som et byrå involverer sine ansatte, som enkeltpersoner og medlemmer av en gruppe, for å forbedre organisatorisk effektivitet i gjennomføringen av byråsoppdrag og mål." Resultatstyring er en viktig tilsynsplikt som innebærer mer enn bare å måle nåværende produktivitetsnivå. Dette er ikke en ferdighet som de fleste er født med. Tilsynsførere må være opplært i riktig styring av ytelse før de kan forventes å oppnå og opprettholde organisatoriske prestasjonsmål.