Ideer for å designe en butikkfront

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Storefronts gir folk sitt første inntrykk av en bedrift. Ideelt sett lokker de folk inn ved å gi et bilde av kvalitet og gjøre dem nysgjerrige på hva butikken holder. Dermed kan ikke viktigheten av et godt utformet butiksfront overbelastes. Å ansette en profesjonell designer og holde noen viktige punkter i tankene når du godkjenner et design, vil i stor grad være til nytte for virksomheten din i det lange løp.

Pass på, men stå ut

Et butikkfront står overfor en dobbel utfordring: Den må blande seg med de omkringliggende bygningene for å skape en harmonisk atmosfære, samtidig som det tiltrekker seg oppmerksomhet. Ifølge Carol L. Schroeder, i henhold til "Special Shop Retailing", må du først sjekke med byens handelskammer for å finne ut hva som gjelder for virksomheter i området. Hvis du designer en butikk i et kjøpesenter, spør du også kjøpesenteret. kan male din bygning for å matche dem rundt den, men skriv butikkens navn i store, dristige bokstaver i en uvanlig font på forsiden. Hvis du designer trinn eller en gangvei, bruk et annet materiale enn bygningene rundt deg.

Velg materialer klokt

Bruk alltid tre til å designe butikkfronten i en eksklusiv virksomhet, i henhold til "Tradisjonelle konstruksjonsmønstre" av Stephen A. Mouzon og Susan M. Henderson. Som regel vil tre gi et mer elegant utseende til bedriften din. Men hvis du strever etter en mer urbane følelse, kan metall passe din bedrift bedre. Fortsett dette temaet inne i bygningen med moderne urbane detaljer, som eksponerte rør i taket.

Design Kompromissløse Windows

Dvingende butikkvinduer endres ofte, og viser nye varer for kundene å se på. I stedet for å vise uavhengige mannequins, bruk dem til å lage scener. Hvis du for eksempel designer en barnehagebutikk, plasserer mannequins som om de ler og snakker med hverandre. Lag en bakgrunn som viser en park med høstløv, en hage med blomstrende blomster eller en annen scene som reflekterer sesongen. Disse endringene vil holde besøkende interessert, slik at de ser frem til å besøke butikken din.

Lag en Wrap-Around Design

Hvis bygningen står på et hjørne, bruk siden av bygningen og forsiden for å annonsere butikken din, i henhold til "Specialbutikkbutikk". Lag en veggmaleri på siden av bygningen som viser potensielle kunder karakteren til bedriften din eller hva virksomheten din gjør. Denne strategien vil tiltrekke seg flere potensielle kunder. En veggmaleri trenger ikke å være høy og fargerik, heller - selv om det for enkelte bedrifter som leketøybutikker og barneklærbutikker, fungerer lyse farger godt. Hvis du designer en elegant restaurant eller smykkerbutikk, kan du velge en minimalistisk veggmaleri, for eksempel en linjetegning med subtile vasker av farge.