Lederspill og aktiviteter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sterk ledelse er hjørnestenen i en vellykket bedrift. Fordi de fleste ikke er født med medfødt lederskap, er det opp til deg å hjelpe bedriftens nåværende og potensielle ledere å realisere sitt potensiale. En rekke enkle spill og aktiviteter - hvorav mange lærer og forsterker mer enn en ferdighet - er tilgjengelige for å forbedre ledelseskvaliteten som er viktigst for bedriften din.

Samarbeid, kommunikasjon, problemløsning og samarbeid

"Pass hoop" og "pull up" fokus på å utvikle samarbeid, kommunikasjonsproblemer og samarbeidsevner. Begge aktivitetene hjelper deltakerne til å lære å håndtere og jobbe med ulike typer mennesker, jobbe sammen som et lag og lede andre effektivt. I forbi bøylen står deltakerne i en stor sirkel med armer forlenget og hender knyttet. Gruppen må finne ut hvordan man skal passere en hula hoop helt rundt sirkelen uten å gi slipp på en nabos hånd. Trekk opp krever at deltakerne kobler seg sammen, holder hender og sitter på gulvet med fotsålerne sammen. Målet er å finne en måte å stå opp på samtidig.

Planlegging, prioritering, samarbeid og beslutningstaking

Overlevelsesspillet er en klassisk ledelsesbyggende aktivitet. Det er nyttig for å hjelpe ledere å forstå viktigheten av å sette prioriteringer, kompromittere og involvere lagmedlemmer i beslutningsprosessen. Gruppen velger en ekstern plassering og separerer deretter til lag. Hvert lag må gjensidig avtale om og prioritere de fem tingene teammedlemmene vil ta og avhenge av å overleve på den eksterne beliggenheten.