Hvor mange uker må jeg jobbe for å samle arbeidsledighet i Ohio?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ohio arbeidsledighet fordeler er bare for de fordrevne arbeidstakere som har jobbet betydelig for å motta meritbasert kompensasjon. En del av å sikre at bare de som har fullført nok arbeid får fordeler, håndhever den kvalifiserende ukers regel. Du må jobbe 20 kvalifiserende uker for DJFS å godkjenne kravet ditt. Imidlertid må de kvalifiserende ukene oppstå i løpet av den aktuelle basisperioden og fra forsikret arbeid.

Kvalifiserende uker

Når du søker om Ohio-arbeidsledighet, vurderer Ohio Department of Jobs og Family Services din informasjon for statens kvalifikasjonsbehov. En av disse kravene er at du har jobbet 20 kvalifiserende arbeidsuker. En kvalifiserende arbeidsuke er en hvor du tjente $ 215 før skatt eller fradrag. Dette sikrer at bare de som har utført betydelig arbeid, får fordeler.

Forsikret arbeid

En av kravene er at de 20 ukene arbeid kommer fra forsikret arbeid, som er dekket under Ohio arbeidsledighet forsikring lover. Generelt inkluderer dette mer arbeid enn det utelukker. Det omfatter imidlertid ikke selvstendig næringsdrivende, uavhengig kontraktsarbeid og arbeid der du bare ble betalt gjennom provisjoner. Hvis du er usikker på om arbeidet ditt regnes som forsikret arbeid, bør du kontakte DJFS for å få avklart.

Regelmessig basisperiode

De 20 ukene kvalifiserende arbeid må også forekomme i løpet av den vanlige basisperioden. Den vanlige basisperioden er de første fire av de siste fem fulle kalenderkvarterene før du blir innlevert for arbeidsledighet. Så hvis du var innlevert for arbeidsledighet den 8. mai 2011, var de siste fem fulle kalenderkvarterene fra januar 2010 til mars 2011. Dette gjør lagperioden januar 2011 til mars 2011 og din vanlige basisperiode januar 2010 til desember 2010.

Alternativ basisperiode

Hvis du ikke har 20 kvalifiserende uker i din vanlige basisperiode, vil Ohio vurdere din alternative basisperiode for kvalifisering. Den alternative basisperioden er de siste fire fulle kalenderkvarterene før du arkiverer for fordeler. Så hvis du arkivert 8. mai 2011, er din alternative basisperiode april 2010 til og med mars 2011. Hvis du bruker den alternative basisperioden, må du også bruke den til å bestemme kompensasjonsbeløpene. Det kan også påvirke fremtidige krav, fordi den forsinkelsesperioden du vanligvis kan bruke til neste påstand, er allerede tatt.

Anbefalt