Hvordan være en god saksbehandling

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Case management er en direkte ansatt prosess prosess som brukes i en rekke tjenestesektorer. Den tilordnede saksbehandleren er i siste instans ansvarlig for å håndtere hvert trinn i klientforholdet og serviceprosessen. En god saksbehandling lærer å blande kunnskapen fra tidligere saksopplevelser med en individualisert tilnærming. Effektive saksbehandlere arbeider for å holde seg informert om viktige endringer i bransjen og opplysninger om hvert tilfelle i porteføljen.

Opprett en datastyrt tidsplan for å tildele passende tid til alle tilfeller. Automatisert klientplanlegging programvare reduserer feil og forbedrer effektiviteten. Juster vilkårene i timeplanen etter behov for å imøtekomme endringer i saksbelastningen.

Undersøk detaljene i hvert tilfelle du er tildelt. Les notater fra klientfilen for å forstå tidligere samspill med hver korrelerende klient. Søk råd fra veiledere eller kollegaer på informasjon du ikke forstår.

Ring kundene direkte for å fortelle dem at du har blitt tildelt saken deres. Svar på eventuelle spørsmål de har umiddelbart, eller tilbud om å komme tilbake til dem når du har riktig informasjon. Gi dem ditt navn, kontaktinformasjon og saksnummer.

Adresse klient bekymringer så snart som mulig. Gjennomgå problemer med veiledere og andre saksbehandlere å ta beslutninger i henhold til selskapets retningslinjer og kundens beste interesse. Be ledelsen om at saken skal overføres til en mer erfaren saksbehandling hvis du føler at du ikke er den beste personen som skal betjene kunden.

Følg endringene i bedriften, bransjen og de tilfellene du jobber med. Rådgive klienter om utviklingen som kan endre statusen til saken deres. Dra nytte av nye muligheter til å jobbe sakene dine mer effektivt og effektivt.

Tips

  • Lær å imøtekomme din tilnærming til behovene til den enkelte klienten. Utvikling av en rapport med kunder kan øke hastigheten på serviceprosessen og øke total kundetilfredshet.

    En god saksbehandling er klar over stressene hennes klient kan komme gjennom. Unnskyld for feil og gjør en reell innsats for å rette dem helt.