Slik markedsfører du en liten kabinettbutikk

Anonim

En av de viktigste aktivitetene i en liten bedrift, inkludert en kabinettbutikk, er markedsføring. Uten markedsføring kan kundene ikke finne og kjøpe fra deg. Det er hundrevis av bøker og ressurser på markedsføring som kan gjøre det virke som en skremmende oppgave. Men vellykket markedsføring handler om å kjenne din kunde, skape en melding til kunden og få meldingen til kunden. Her er noen tips om markedsføring av din lille skapbutikk.

Bestem hva som gjør skapets butikk spesiell. Folk har mange alternativer når det gjelder kjøp av skap. For å få din andel av disse kundene, trenger du å vite hva som gjør skaper eller tjenester forskjellig fra de andre på en tiltalende måte. Er skapene dine skreddersydd? Har du raskere service? Er du lavere priset? Skapene dine trenger ikke å være det billigste eller det beste. I stedet må de, eller din tjeneste, være annerledes enn konkurrenten din. Denne forskjellen er kjent som din unike salgsprosjekt.

Finn ut hvem som trenger eller ønsker skapene dine. Det kan hevdes at alle trenger skap, men oddsene er at skapene appellerer til en valgt gruppe. Kanskje det til folk som har high-end hjem. Kanskje det er folk som remodellerer viktorianske hjem. Du må identifisere gruppen mennesker som ønsker, har råd og er villige til å betale for skapene dine. Det kan være at det er flere enn en gruppe mennesker, men du vil identifisere hva de forskjellige gruppene er. De er målmarkedet ditt.

Snakk med målmarkedet ditt. I dag har folk valg om de vil lese eller se en annonse eller ikke. Tivo og popup-blokkere er bare to måter at folk kan forhindre irriterende annonser. Men de leter etter løsninger, og det er din jobb å gi det til dem. Dette gjøres ved å skape markedsføringsmateriell som snakker direkte til markedet. For å gjøre dette må du vite hvem de er så vel som hva er de interessert i, og hva motiverer dem. Et marked som er interessert i skap for viktorianske hjem, er mer sannsynlig å reagere på markedsføring som er spesifikk for viktorianske boliger enn en generisk kabinettannonse.

Få meldingen til markedet. Når du vet hvem målmarkedet er og har en melding for det, må du finne ut hvor dette markedet er, slik at du kan få virksomheten din foran den. Leser de ombygging eller hjem forbedring magasiner? Hvilke nettsteder besøker de? Hvilke grupper tilhører de? Dette er stedene du trenger for å få markedsføringsmeldingen din.

Lag en markedsplan. Markedsføring er ikke en one-shot-avtale. Det krever en plan og regelmessig gjennomføring av den planen. Når du utvikler din plan, behold målmarkedet og hvor det kan være plassert i tankene. Hvis folk i markedet ditt for eksempel forsker på internett om skap, vil du utvikle Internett-markedsføringsstrategier som kan omfatte annonser på nettsteder de potensielle kundene besøker og / eller utvikler din egen online-tilstedeværelse med nyttige tips, samt informasjon om skapene dine.

Anbefalt