Hva er utvidet dekning forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Utvidet dekning forsikring er lagt til en standard eiendom / brann forsikring for å utvide faren for tap som vil bli dekket. I de nåværende forsikringsskjemaene er de utvidede dekningsparasene allerede inkludert, så det er ikke noe reelt behov for å spesifisere utvidet dekning.

Fare for tap

Eiendoms- / brannpolitikk gir kun dekning for tap som oppstår ved dekket skadefare. Tradisjonelt reagerte standardpolitikken bare på fare for brann, derfor var eiendomspolitikk kjent som brannpolitikk.

påtegninger

En påtegning er et dokument lagt til grunnpolicyformularen som strekker seg ut, utelukker eller endrer dekningen som er innebygd i standardformularen.

Utvidet dekning

Den utvidede dekningstypen la til følgende farer for standardformularen for eiendomspolitikk: vindstorm, hagl, eksplosjon (unntatt dampkjeler), opprør, sivil oppstøt, fly, kjøretøy og røyk.

Nåværende skjemaer

De fleste moderne eiendomspolitiske skjemaer inneholder allerede farene fra den utvidede dekningstypen. Faktisk inkorporerer de mest grunnleggende standardformene de utvidede dekningstrikkene.

Gjeldende bruk

Forsikringskrav i mange kontrakter og juridiske dokumenter bruker utdatert ordlyd og inneholder forældede forsikringskrav. Siden den grunnleggende eiendomsformen allerede inneholder farene i den tidligere utvidede dekningsendringen, er det litt av en anakronisme for å fortsatt kreve eiendomssikring med en utvidet dekningsendring.

Anbefalt