Hva er en Corporate Communication Strategy Framework?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et rammeverk for kommunikasjonsstrategi for bedrifter er en oversikt over aktiviteter som gjør at et selskap effektivt kan adressere et internt eller eksternt kommunikasjonsproblem. For eksempel kan et selskap møte en tarnished merkevare fra en intern krisesituasjon. Eller det kan bryte seg med problemer som involverer nye produktdøtter, globale forsyningskjeder og press fra miljø og sosiale grupper. Til fordel for en bedrifts kommunikasjonsstrategi kan konsernsjefene navigere virksomheter til suksess. Spesifikke skritt i strategiske kommunikasjonsrammer inkluderer intern og ekstern forskning, formulering av nøkkelmeldinger, opprettelse av bedriftens kommunikasjonsplan og etablering av kommunikasjonsløkker for å muliggjøre toveis kommunikasjonsflyt.

Fullfør forskning internt og eksternt

Bedriftsledere gjennomfører forskning som et første skritt i en strategisk bedriftskommunikasjonsramme. Disse aktivitetene kan omfatte en kommunikasjonsrevisjon av alle brosjyrer og nettstedinnhold, en merkevareperspektivstudie og omfattende innholdsanalyse av mediedekning om selskapet.

Opprett viktige meldinger og form kommunikasjonsplanen

Et strategisk kommunikasjonsramme krever utvikling av viktige meldinger som bedrifter bruker til å kommunisere med varierte målgrupper. Korporasjoner bærer disse meldingene inn i markedet, til investorer og til andre nøkkelvalg gjennom ulike tilnærminger. Disse inkluderer PR, reklame, sosiale medier, nettsteder og nyhetskonferanser.

Etablere tilbakemeldingskretser og toveis kommunikasjonsmengde

Bedrifter engasjert i strategisk bedriftskommunikasjon kan få tilbakemelding på markedet om selskapets innsats via forskning, interaktive nettsteder, sosiale medier og andre veier. Ved å etablere en toveis strøm av kommunikasjon med markedet, får selskapet verdifull innsikt i kommunikasjonsgap og forbedringsområder.

Anbefalt