Arbeidsrett: Utendørs arbeid i regn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I de fleste tilfeller kan arbeidsgivere tvinge ansatte til å jobbe utendørs i regnet. Den eneste gangen en arbeidsgiver ville være forbudt, er at været kan forårsake fare for alvorlig skade eller død.

Sikker arbeidsplass

I henhold til føderal arbeidslov er det bare en arbeidsgiver som skal gi en ansatt et trygt arbeidsmiljø.En ansatt kan ikke bli gjenstand for arbeid i et miljø som kan forårsake alvorlig fysisk skade eller død. Derfor kan en arbeidsgiver tvinge arbeidstakere til å jobbe i regnet, med mindre det værlige været kan føre til alvorlige usikre forhold. For eksempel kan en arbeidsgiver ikke kreve at ansatte skal jobbe utendørs i orkanen.

Arkiveringsklager

Hvis en ansatt er tvunget til å jobbe under forhold som er så alvorlige, er han redd for hans sikkerhet, kan han klage til Arbeids- og helsedirektoratet. Lov om arbeidsmiljøloven fra 1970 gir ansatte mulighet til å sende inn en klage og få inspeksjon av arbeidsplassen av en offentlig myndighet. Arbeidsgivere er forbudt å si opp en ansatt for å sende inn klage til OSHA, selv om klagen ikke har noen fortrinn.

unntak

Visse føderale og statslige arbeidstakere er unntatt fra OSHA-forskrifter om et trygt arbeidsmiljø. Tilsvarende er selvstendig næringsdrivende og ansatte som arbeider på gårder for nærmeste familiemedlemmer unntatt.