Typer HR-retningslinjer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

HR-avdelingen i et selskap har ansvaret for å identifisere retningslinjer for ansatte å følge. HR-politikk er utviklet slik at det finnes en standard og universell måte å gjøre ting på kontoret. Enten en protokoll handler om kleskoder eller trakasserier, har retningslinjer på plass, lar bedrifter opprettholde profesjonalitet og gir ansatte ressurser til organisasjonens indre arbeid.

Kleskoder

Retningslinjer for kleskoder er vanlige i HR-verdenen fordi ifølge Harvard Business School, måten folkeklær kan ha direkte innvirkning på hvor profesjonelle de ser ut og hvor vellykkede de er på hva de gjør. HR kleskode retningslinjer har forskjellige standarder avhengig av selskapet. For eksempel er kleskodepolitikk for byggearbeidere annerledes enn kleskodepolitikk for personer som jobber på en bank. Kontormiljøer krever vanligvis at ansatte skal ha forretningsmessig eller forretningsmessig casual klær. Dette inkluderer slacks og kjoler til gutta og skjørt, kjoler, slacks eller bluser til damene. HR kleskode retningslinjer vil liste antrekk som ikke er egnet for arbeidsplassen, for eksempel jeans med hull, skjorter som har fugl språk skrevet på dem, stroppeløse topper og flip flops.

Narkotikarfritt arbeidsmiljø

Ifølge US Department of Labor må arbeidsgivere opprettholde et stofffritt arbeidsmiljø. Virginia Department of Human Resource Management forklarer at bruk eller besittelse av narkotika og alkohol på jobben kan ha en negativ innvirkning på arbeidsmiljøet. For eksempel kan humørsvingende stoffer føre til arbeidsplasskonflikter blant ansatte, forhindre at ansatte utfører på optimal nivå, redusere produktiviteten og skape en helse- og sikkerhetsrisiko for hele miljøet. Av denne grunn utsteder menneskelige avdelinger retningslinjer for å opprettholde et stofffritt arbeidsmiljø. Disse retningslinjene vil forklare konsekvensene for å bli funnet under påvirkning av stoffer eller ha stoffer i en ansattes besittelse mens de er på jobb.

Null toleranse politikk for trakassering

Det er mange forskjellige typer trakassering fra seksuelle innuendos til religiøs diskriminering; Alle former for trakassering er imidlertid et risikofaktor på kontoret, slik at bedrifter etablerer HR-politikk for å opprettholde nulltoleranse for trakassering på arbeidsplassen. HR-politikk for trakassering oppfordrer ansatte til å rapportere hendelser umiddelbart, slik at problemene kan løses og løses rettidig av HR-avdelingen. US Equal Employment Opportunity Commission sier at ansatte ikke skal føle seg truet eller trakassert på arbeidsplassen. Fordi trakassering betraktes som et sikkerhetsspørsmål, vil HR-retningslinjer for trakassering mest sannsynlig inneholde språk om konsekvensene som er involvert i å bli funnet skyldig i å trakassere andre på kontoret. Nulltoleransepolitikker for trakassering er satt på plass for å beskytte ansatte og å opprettholde et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø.

Anbefalt