Liste over verdier

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedriftsverdier er de ledende prinsippene som organisatoriske ledere bruker til å innpode en bestemt kultur i et selskap. Spesifikke verdier er ofte nært knyttet til selskapets merkevare. De påvirker forholdet til viktige interessentgrupper, inkludert kunder, samarbeidspartnere, samfunnet og aksjonærene. Bedrifter integrerer ofte verdier i bedriftens oppgaveoppgave, adferdskodeks eller erklæring om kjerneverdier.

Ærlighet og integritet

En av de mest refererte bedriftens verdier er ærlighet eller integritet. Enten det er en prioritet for et selskap eller ikke, ikke inkludert et integritetsbasert prinsipp i kjerneverdiene dine, kan interessentene lure på. I det 21. århundre kjemper et selskap for å opprettholde langsiktige forretningsforbindelser dersom det ikke er transparent, åpent og på forhånd med aksjonærer og markedsplass. For eksempel sier Boeing at den vil respektere sine forpliktelser som en del av sin erklæring om integritet.

team~~POS=TRUNC

Et annet fremtredende trekk på forretningsmarkedet i det 21. århundre er utbredelsen av arbeidsteam. Således inkluderer mange selskaper verdier som samarbeid og samarbeid for å indikere betydningen av samarbeid i bedriften. Nært relatert er verdien av mangfold. Noen selskaper skiller mangfold som en kjerneverdi for å legge vekt på å ansette en mangfoldig arbeidsstyrke og fremme aksept av forskjeller. Andre kombinerer mangfold i en uttalelse om teamets engasjement og samhandling.

kunder

Bedrifter som er avhengige av kunde- eller kundeforhold for profitt, understreker vanligvis viktigheten av kunder i sin liste over verdier for bedriften. Boeing snakker om "kundetilfredshet" som kritisk for sin suksess. Unitech Battery Limited lister "kundefokus" som sin andre bedriftens verdi. I beskrivelsen av denne verdien diskuterer Unitech hver ansattes rolle i å levere den beste kundeserviceropplevelsen mulig. Kundeservice, tilfredshet og erfaring er alle mulige måter å referere til klientell i bedriftslister.

Kvalitet

Kvalitet er en bedriftsverdi som fremheves av selskaper som legger vekt på merkevare-, produkt- eller tjenestekvalitet i kommunikasjonen. Vanligvis vil selskaper som markedsfører sitt merke som å være av høy kvalitet, sannsynligvis gjøre verdien av kvalitet sentral til sin liste over bedriftsverdier. Utvidelse på denne verdien kan inneholde spesifikk omtale av produktkvalitet, servicekvalitet eller overordnet kvalitet i alle deler av virksomheten.