Hvordan Å Ace en Housekeeping Jobb Intervju

Anonim

Det er normalt at noen mennesker blir nervøse før man intervjuer for en jobb. Rengjøring regnes som en form for ufaglært arbeid, men det krever fysisk innsats, kunnskap om rengjøring og vilje til å jobbe til en jobb er ferdig. Intervjuer for husarbeid jobber på jakt etter harde arbeidere som vet hvordan de skal kle seg, handle og samhandle med andre mennesker.

Ankomme i tide til intervjuet. Vær ren og ryddig. Bruk rene, stryke klær som passer for rengjøringsarbeid, for eksempel et par khakis, en bomullspolo og gummisolerte sko. Vis som du kanskje ser ut til en arbeidsdag som husholderske. På denne måten vil din potensielle arbeidsgiver kunne forestille deg å gjøre dette arbeidet. Hvis du har sandaler og et tett skjørt, kan intervjueren ha mer problemer med å vise deg å jobbe som husholderske. Ikke la være i tvil om at du er en god kandidat til denne rengjøringsjobben ved å kle deg på riktig måte.

Vær åpen og villig til å snakke om deg selv. Hvis du er sjenert, bør du vurdere å praktisere med en venn. Lag øyekontakt, smil og rist intervjuerens hånd. En intervjuer for en husholdningsjobb vil trolig spørre deg om deg selv, i tillegg til å spørre deg om din housekeeping opplevelse og kunnskap. Vær klar til å snakke om ditt arbeid og livserfaringer. Å være personable og en god conversationalist betyr ikke at du må svare på ulovlige spørsmål. Selv om du ikke sannsynlig blir spurt upassende spørsmål, vet du at du ikke er pålagt å avsløre alder, ekteskapelig status, antall barn eller religion. Hvis du velger å snakke om disse tingene, er det akseptabelt, men du kan ikke være påkrevd.

Lytt nøye til hva intervjueren har å si og ikke forstyrre. Vis ham at du tar denne rengjøringsjobben alvorlig. Still spørsmål hvis du tenker på noen.

Planlegge på forhånd. Forskning litt om rengjøringsproblemer og rengjøringsmateriell. For eksempel bør du vite at ammoniakk og blekemiddel ikke blandes fordi dette skaper giftige røyk. Generelt vil de fleste husholdningsannonsører ha forsyninger som de kjøper for rengjøring av folk til bruk, men å ha kunnskap om rengjøringsmateriell eller teknikker kan bare hjelpe deg med å få jobben.