Definisjon av arbeidsplassberedskap

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En generell definisjon av beredskap på arbeidsplassen er settet av vanlige egenskaper som kompetent og dyktig videregående opplærere har når de viderefører utdanning eller går inn i arbeidsstyrken. Mer teknisk er arbeidsplassberedighetsvurderinger konkrete profiltester som brukes til å vurdere bestemte personer og grupper for å bestemme hvordan de vurderer på forventede arbeidsplassegenskaper.

Arbeidsplassberedskap

Generelt beskriver arbeidsplassegenskaper en rekke vanlige, overførbare ferdigheter som arbeidsgivere søker fra de fleste ansatte. I sin undersøkelseskort "Et utviklingsperspektiv på arbeidsplassberedskap: Forbereder videregående studenter for suksess", omfatter Child Trends Organisation konflikter, samarbeid, samarbeid, aksept av andre og mangfoldsbevissthet, formulere verbal kommunikasjon og lytting, skriftlig kommunikasjon og andre- språkferdighet blant kjerne sosiale ferdigheter forventet for beredskap på arbeidsplassen. "SkillsUSA" legger til lederskap, etikk og arbeidsplasssikkerhet i sin kompetansevurdering.

vurderinger

Arbeidsplassberedighetsvurderinger gir to grunnleggende fordeler for videregående studenter som forbereder seg til neste trinn i livet. En fordel er bevissthet om hvordan forberedt de er. En annen fordel er at en vellykket score på en prøve tjener dem til et sertifikat, som er nyttig for å finne arbeid. "SkillsUSA" tilbyr NOCTI Workplace Readiness Assessment. Studenter som vellykket tjener "Workplace Readiness Certificate", er beskrevet som forberedt på høyopplæring, høylønnsjobb.

Arbeidsplassberedskap

Organisasjoner som Child Trends og SkillsUSA er også involvert i å oppmuntre videregående skoler til å inkludere læreplaner og programmer som gjør det mulig for studentene å utvikle ferdigheter på arbeidsplassen mer effektivt. Disse organisasjonene påpeker at akademisk ytelse ikke alltid garanterer at studentene lykkes i arbeidsledighetsvurderinger. Child Trends konstaterer at arbeidsgivere ofte bruker egne ansettelsesprøver, og arbeidsgiverne foretrekker generelt positive sosiale og kommunikasjonsevner over karakterprestasjoner i skolen.

forbedringer

Skoler kan bidra til økt arbeidsplass beredskap score for sine studenter ved å introdusere mer tekniske og yrkesmessige muligheter for å falle sammen med utdanningsinnehåll. Child Trends foreslår mer teknisk læreplan og muligheter for arbeidserfaring med arealbedrifter er de to grunnleggende måtene skolene kan hjelpe; disse tilnærmingene kan potensielt være til nytte for studenten, skolen og virksomheten. Bedrifter hjelper trening fremtidige ansatte til å utføre bedre på fellesskapsmarkedet etter oppgradering.