Hva er de grunnleggende funksjonene til en bokholder?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bokførere beholder økonomiske regnskap for små bedrifter eller bedrifter. I motsetning til regnskapsførere er de ansatt i ett selskap og utfører de fleste eller alle de finansielle bokføringene for virksomheten. Bokførere må holde seg orientert om arbeidstidsarbeider, salg, utgifter, betalinger og fakturerbare timer for å sikre at de finansielle ledgerne er nøyaktige, og selskapet er lønnsomt. Selv om en oppdragsgivers arbeidsoppgaver kan variere fra bedrift til selskap, er de fleste bokholderne ansvarlige for lignende grunnleggende regnskapsoppgaver.

Kundefordringer

Bokførere legger inn eller holder oversikt over kreditter som er betalt til eller skyldes selskapet. Dette er noen ganger referert til som kundefordringer. Bokholderne forbereder fakturaer eller uttalelser til kunder slik at regninger kan betales og innsamlede midler. Når det er nødvendig, holder de oversikt over forsinkede meldinger og sender betalingspåminnelser. De kan også være ansvarlige for å kontakte kunder for å samle inn skyldige midler. I tillegg foretar bokholderne bankinnskudd ved å verifisere og balansere kvitteringer, spore og telle kontantskuffer og sjekke salgsposter. Bokførere legger også inn penger eller sender betalingsmåter til banken, kontanter sjekker og korrigerer kredittkorttransaksjoner. Når de registrerer saldoer på innkommende midler, må bokholderne nøye overvåke og sjekke saldoer. Fordi finansiell eller bokføringsprogramvare ofte brukes til å holde oversikt over midler, må bokholderne ha kunnskap om datamaskiner og spesialisert regnskapsprogramvare, regneark og databaser.

Kontoer betales

Bokholderne er også ansvarlige for å holde rede på debet eller midler som forlater selskapet, også kjent som leverandørgjeld. Bokførere gjør også kjøp, betaler regninger skyldte leverandører eller sender betaling for andre elementer som trengs for å drive en bedrift. Da de dekker penger fra bedriftskontoene, må bokholderne oppdatere poster for å gjenspeile transaksjonene. De holder elektroniske balanser for å overvåke selskapets kontantstrøm og fortjeneste.

lønn

Bokholderne er ofte ansvarlige for lønnsfunksjonene i en bedrift. De kan beregne lønn for arbeidstakere eller timer, bestemme lønnsmessige beløp, holde skattemessige tilbakeførsler og utstede lønnsslipp eller sende informasjon til en kontraktslønn. Bokholderne holder oversikt over utbetalinger til ansatte og bruker dem til å forene forretningsmessige uttalelser og holde rede på forretningsomkostninger.

Andre oppgaver

Bokførere utvikler ofte et ferdighetssett og spesialisert kunnskap spesielt til det selskapet de er ansatt i. De kan benytte spesialiserte kodingsprosedyrer for å opprettholde registreringer av debet og kreditter, opprette unike funksjoner i dataprogrammer for å møte regnskapsbehovene til virksomheten og utvikle eller justere prosedyrer for å holde oversikt over økonomien. Bokførere må holde seg informert i virksomheten for å sikre at alle pengene blir regnskapsført. De må opprette eller bruke systemer for kommunikasjon med ansatte for å spore utgifter eller betalinger er avgjørende. I mange bedrifter er bokholderne også ansvarlige for å sikre at skatter blir betalt til lokale, føderale og statslige myndigheter. De må levere skattedokumenter til de aktuelle kontorer, sørge for at ansatte har riktig dokumentasjon og identifikasjon på fil, og beregne estimerte avgifter når det er nødvendig.

2016 Lønnsinformasjon for bokføring, regnskap og revisjonsklær

Bokholder-, regnskaps- og revisjonskonsulenter oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 38.390 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk bokførings-, regnskaps- og revisjonskonsulenter en 25 prosentpoengslønn på $ 30 640, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. percentile lønnen er $ 48.440, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 1.730.500 personer ansatt i USA som bokførings-, regnskaps- og revisjonskunder.