Hvordan kan jeg kjøpe engros fyrverkeri?

Anonim

Ingen fjerde juli feiring er fullført uten fyrverkeri. Etterspørselen i USA for fyrverkeri har vokst de siste ti årene. Ifølge American Pyrotechnics Association fordoblet inntekter fra fyrverkeri fra 1998 til 2008. Men hvis du skal sette på et profesjonelt fyrverkeri som entertainer eller bare planlegger et stort parti, bør du vite at du kan spare mye av penger å kjøpe fyrverkeri engros.

Forskning lovene i din stat. Fyrverkeri er svært regulert av statlige og føderale byråer. Føderale lover gjelder for alle steder i USA, men statlige lover kan variere dramatisk. Uansett tillater alle stater en viss grad av engrosinnkjøp så lenge du har alle de riktige lisensene og tillatelsene. American Pyrotechnics Association har en kort oversikt over lover fra hver stat.

Hent alle lisenser, tillatelser og fasiliteter som trengs for å kjøpe og lagre fyrverkeri. Igjen vil disse variere avhengig av plassering og aktiviteter involvert i bruk av fyrverkeri. Lokale soneringslover kan kreve tillatelser til fyrverkeri. Mange stater krever trening og lisenser for de som driver fyrverkeri. Det er også tillatelser som trengs for transport og spesielle anlegg som trengs for lagring. Sørg for at du er i full overensstemmelse før du begynner å kjøpe engros.

Finn en fyrverkeri leverandør. Du kan kjøpe engros fra to steder: enten direkte fra en produsent eller fra en fyrverkeri distributør. Distributører er vanligvis litt dyrere, men de gir ofte sin egen transport til din plassering, og de har et bredere utvalg av fyrverkeri siden de kjøper fra en rekke produsenter og ofte avtaler med enkeltpersoner og fagfolk som ikke har tenkt å selge detaljhandel. Det er ikke å si at du ikke vil kunne kjøpe direkte, men produsentene vil generelt at du skal kjøpe i store mengder og gi din egen transport.

Finn en kilde til finansiering for ditt fyrverkeri kjøp. Vanligvis er et kredittkort alt du trenger for å begynne å kjøpe engros, men du bør være oppmerksom på at mange selskaper vil tilby handelskreditt til kvalifiserte kjøpere. Handelskreditt er i hovedsak som et rentefrit lån for en bestemt periode (vanligvis 30 dager). Hvis du planlegger å gjøre flere kjøp, kan dette være en svært nyttig måte å skaffe fyrverkeri på.