Start Lønn av en NBA direktør for spillerutvikling

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å være en direktør for spillerutvikling i NBA tar et bredt spekter av ferdigheter. Med bare tretti posisjoner tilgjengelig i ligaen, er sikring av en slik posisjon en vanskelig og skremmende oppgave. Videre er synligheten til et NBA-lag på displayet for publikum å kritisere, og frontkontoret er ganske ofte målet for mange kritikere for et floundering-lag. Disse individer jobber lange timer og må ha mange muligheter for å lykkes, men er godt belønnet for sitt arbeid - selv om detaljene vanligvis ikke blir avslørt for publikum.

Påkrevd ferdigheter

Som direktør for spillerutvikling må den nye leie ha et øye for talent og for forbedring. De må kunne gjenkjenne rå talent i enhver liga, enten i college eller utenlands. Enda viktigere, de trenger å ha folk ferdigheter og coaching ferdigheter som er nødvendige for å bringe disse potensielle spillerne i blandingen av en NBA-franchise, og gjøre dem i stand til å bli en vellykket del av teamet.

Duties av Director of Player Development

Den største plikten for en direktør for spillerutvikling er veiledning og omsorg for yngre og nyere medlemmer av teamet. De nye medlemmene av teamet er generelt mest behov for utvikling; de må tilpasse seg ligaen, forberede seg på den lange sesongen og lære lagspillboken og ordene. I tillegg lærer yngre spillere hvordan de skal leve som voksne eller alene for første gang. I mange tilfeller er det gunstig for de yngre spillerne å ha en tidligere spiller i rollen som har møtt de samme hindringene og hindringene.

Nylige ansettelser

De siste ansettelsene for NBA-franchise til denne stillingen har vært førstegangsannonser. I 2009 utpekte Portland Trail Blazers 13-årige veteranspiller-vendt Hersey Hawkins til stillingen, mens Miami Heat gjorde det samme med tidligere senter Alonzo Mourning. Disse stillingene starter normalt på $ 200.000 til $ 300.000 per år, mens deres sjefer - daglig leder - normalt starter nord for $ 500.000.

Vellykkede styremedlemmer for spillerutvikling

Generelt, personer som lykkes i denne stillingen, forblir ikke i rollen i mer enn et par år. Generelt blir de trukket opp av andre lag eller internert til General Manager roller. Lønnen for disse rollene starter rundt $ 700 000, selv om noen av de mer vellykkede, som Pat Riley eller Mitch Kupchak, kan få lønn opp til $ 5 millioner.

Anbefalt