Hvordan få min arbeidsgiver til å teste luftkvaliteten

Anonim

Ifølge American Industrial Hygiene Association er det mer enn 100 forurensende stoffer som finnes i kontorer. Forurensende stoffer som radon, allergener, tobakk, asbest og bly er rikelig i kontormiljøer. Det er kontorsbygninger som er forurenset med asbest og bly. Radon gass er utbredt i luften utendørs og kan ofte seile gjennom sprekker i kontorbygg. Hvis du jobber i et miljø der du føler at kvaliteten på luften du puster, må testes for forurensninger, er det tilgjengelige alternativer for din arbeidsgiver. Imidlertid er ansettelse av en luftkvalitetskonsulent nødvendig for å gjennomføre en grundig test av hva du puster på kontoret din og krever utlegg av tid, penger og andre ressurser.

Rapporter problemet til arbeidsgiveren din. Den beste måten å gjøre dette på er skriftlig. Beskriv de problemer du og dine kollegaer opplever i arbeidsmiljøet ditt med hensyn til luftkvalitet. For eksempel, hvis du og dine kollegaer merker en merkelig lukt som kommer fra et bestemt område på kontoret, må du ta med det. Hvis du oppdager skade på arbeidsmiljøet ditt, som for eksempel mugg, lekkasjevegger eller sprukne tak. Skriv ned hvor lenge problemet har oppstått, og når du først observert det. Pass på å inkludere datoer og tider. Detaljere eventuelle pusteproblemer du eller dine kollegaer lider av, også.

La arbeidsgiveren vite at du også skal rapportere problemet til byggeledelsen. Deretter sender du en kopi av brevet du har skrevet til arbeidsgiveren til forvaltningsselskapet som opprettholder kontorbygget ditt. Byggets ledelse vil mest sannsynlig betale for at luftkvalitetsprøven skal utføres, ikke din arbeidsgiver. Derfor er det viktig at de blir oppmerksom på problemet.

Ta kontakt med AIHA-håndboken, "Retningslinjer for å velge en innendørs luftkvalitetskonsulent" for ytterligere informasjon om hvordan du velger en som er kvalifisert. AIHA-nettstedet er en god ressurs for arbeidsgiveren din på hvordan du starter prosessen med å teste luftkvaliteten på kontoret.

Bekreft konsulentens legitimasjon. Du kan gjøre dette ved å kontakte American Board of Industrial Hygiene, som sertifiserer luftkvalitetskonsulenter.

Anbefalt