Hvilken hensikt har HR-ledelse i en organisasjon?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Human Resources Management omfatter mange viktige funksjoner i en organisasjon, med det ultimate ansvaret for styring av bemanning, fordeler, kompensasjon, ansattes relasjoner og opplæring. Topp HR-ledere fungerer som konsulent for ledende ledere i strategier for å ansette og beholde de beste ansatte, øke produktiviteten og opprettholde en tilfredsstillende avkastning på investeringen. Med kunnskap om føderale og statlige lover som påvirker ansatte, oppretter HR-ledelsen politikker som danner et selskap.

Bemanning

Å ansette og beholde de beste ansatte er et stort ansvar for menneskelige ressurser. HR-ledere er ansvarlige for hvert stykke av bemanningspuslespillet. Dette begynner med rekruttering - å finne kandidatene gjennom reklame, intern markedsføring, byråer og nettverk. Screening kandidater, gjennomføring av ansettelse testing og koordinere intervjuer med ansette ledere er de neste trinnene. HR opprettholder CV og arbeider med avdelingsledelse for å lage skriftlige stillingsbeskrivelser for hver stilling i selskapet. HR kan også legge til rette for jobbtilbud og institutt-ansettelsesbevaringsprogrammer.

Benefits Management

HR er ansvarlig for alle aspekter av ansettelsesstyring. Fordelene kan omfatte helseforsikring, pensjonsordninger, betalt avgang, permisjon og funksjonshemming, blant annet programmer. HR-ledelsen er ansvarlig for valg av programmer, administrasjon av fordeler, leverandørforhold, ansattes nyttekommunikasjon og innskrivingsprosessen. HR overvåker også administrasjonen av obligatoriske programmer som familiemedlemmerloven, arbeiders kompensasjon, arbeidsledighetskompensasjon og COBRA. Effektiv HR-ledelse søker kontinuerlig programmer for å forbedre stabenes helse og produktivitet, beholde ansatte og redusere fravær og omsetning.

Kompensasjon og resultatstyring

Tilsyn med organisasjonens kompensasjonsprogram faller under HR-riket. Kompensasjon inkluderer lønn, incitamentsprogrammer, bonuser og aksjeopsjoner til ansatte. HR undersøker konkurransedyktige lønninger og gir anbefalinger for lønnsstruktur etter stilling. I tillegg koordinerer HR koordinerer ytelsesledelsesvurderinger, gir retningslinjer, opplæring og dokumentasjon for ledere for å fullføre halvårlige eller årlige prestasjonsevalueringer. Prestasjonsevalueringer kan være knyttet til å betale løft og kampanjer, som begge er koordinert med HR.

Ansatt forhold

Opprettholde gode relasjoner mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, på et bredt område, faller under HR. HR er en nøytral gren av selskapet som representerer både arbeidsgiver og ansatt. HR er involvert i hver ansettelses- og avfyringshendelse, og gir informasjon til både ledelse og personale etter behov. Ny utleieorientering og løpende opplæring faller ofte til HR for å lette. HR er ofte mellommann i konfliktløsning mellom leder og ansatte, og tilbyr en plattform for både å bringe frem konfidensielle problemer. Ansatte relasjoner staber har kunnskap om føderale og statlige mandater, for eksempel amerikanske likestillingskommisjonen standarder, sivile rettighetsloven, lik lønn lov, helseforsikring bærbarhet og ansvarlighet lov og arbeidstaker pensjon inntekt sikkerhet lov.

2016 Lønnsinformasjon for HR-ledere

Menneskelige ressurser ledere oppnådde en median årslønn på $ 106 910 i 2016, ifølge US Bureau of Labor Statistics. På den lave enden fikk menneskelige ledere en 25 prosentpoengslønn på $ 80 800, noe som betyr at 75 prosent tjente mer enn dette beløpet. Den 75. prosentile lønnen er 145.220 dollar, noe som betyr at 25 prosent tjener mer. I 2016 var 136 100 personer ansatt i USA som menneskelige ressurser.