Problemer i Retail Marketing

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med det høye konkurransenivået i detaljhandeln, er markedsføring et av de viktigste forretningsmessige hensynene til et utsalgssted. Når du planlegger en markedsføringskampanje for din butikk, bør du vurdere problemene som kan oppstå fra konkurrent og forbrukeradferd. Ved å forutse problemer kan du designe en mer strømlinet og effektiv markedsplan.

Konkurrenter

En av de største utfordringene innen sluttbrukermarkedsføring er konkurranse fra andre butikker. Ofte tilbyr ulike butikker de samme produktene, og enkelte butikker må produsere markedsføringsmateriell som overbeviser forbrukerne om å kjøpe fra dem i stedet for en konkurrent. Når en butikk planlegger sin markedsføring, må den arbeide for å finne nye og innovative ideer som setter sine produkter i beste lys, understreke utvalget og overbevise kundene om at prisene er rimelige. Detaljhandelene må hele tiden holde seg oppdatert med taktikk og kampanjer som brukes av andre lokale butikker, for å forbli konkurransedyktig i et stadig skiftende marked.

convenience

Med den økende bruken av Internett på datamaskiner og mobiltelefoner, må lokasjonsbaserte butikkene jobbe hardere for å få kunder inn i butikken. Når du markedsfører en butikk, må annonsene og materialene tilby kundene et større incitament til å bruke gasspengene og tiden til å komme til butikken din i motsetning til å bestille sine produkter online. Fordi Internett er konstant tilgjengelig for forbrukerne, dobler butikkene ofte sine markedsføringsinnsatser for å sikre at navn og produkter står foran kundene så ofte som mulig.

Tidsramme

Mange forretningsområder har en høy produktomsetning, noe som innebærer at reklame og reklamemateriell må fortsette. Butikker må endre utformingen og innholdet på nettstedene, sirkulærene og katalogene for å gjenspeile endringene i beholdningen. De må også arbeide for å holde sine kunder og ansatte informert om nye produkter og funksjoner, og håndtere forvirring og irritasjon når du avbryter et populært produkt eller opplever kvalitetsendringer. Retailmarkedsføring er en rask, kontinuerlig forandringsprosess som krever en betydelig investering av tid og penger.

betraktninger

Fordi butikkene ser både kjøp og ikke-kjøpskunder, har deres markedsføringsarbeid stor vekt - for å overbevise kjøpere om å kjøpe. Både butikkene og butikkene som ikke er i butikken, må holde seg til forbrukerens behov og snakke med sine preferanser for å få dem til å konvertere fra bare nettlesere til betalende kunder.

Forebygging / løsning

For å unngå å falle bak konkurrentene, må butikkene være på toppen av markedsføringsarbeidet og se dem som en viktig investering i suksess. Ved å ansette et dedikert markedsføringsfirma eller et team som er fokusert utelukkende på å holde seg oppdatert på produktendringer, konkurrentstrategier og kundeholdninger, kan et utsalgssted unngå å miste bedrifter på grunn av lav bevissthet.

Anbefalt