Må Salaried Staff Be Keep Time Cards?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å avgjøre om arbeidstakere ankommer og forlater arbeidet som planlagt, kan arbeidsgiver kreve at de klokker inn og ut ved hjelp av et tidskort. Tidskortet hjelper også arbeidsgiveren til å bestemme antall timer for å betale en timelønn for lønn. Salaried arbeidstakere, ikke betalt av timen, har vanligvis ikke krav om å holde tidskort. Imidlertid gjelder unntak.

Identifikasjon

En lønnsmottaker mottar en forutbestemt mengde lønn hver lønnstid. Dette kan være hele eller en del av hennes inntekt, men det må være en garantert mengde hun kan stole på. En lønnet arbeidstaker mottar vanligvis sin full lønn, selv om hun tar en delvis fridag. Arbeidsgiveren kan bare pålegge betalingen dersom et tillatte fradrag gjelder, for eksempel overforbruk av ytelsesdager, ubetalte suspensjoner, eller kanskje for å kompensere for juryens avgifter som er betalt til henne. For å fastslå lønn per lønnsperiode deler arbeidsgiver årslønnen med antall årlige lønninger. Ansattes lønn forblir vanligvis den samme hver lønnsperiode, med mindre hun har en lønns- eller fradragsendring.

Generell regel

Flertallet av lønnstakere er unntatt, noe som betyr at de er unntatt fra arbeidsmarkedslovens lov om overtidskrav. De fleste arbeidstakere i timen er ikke eksaminerte, og kvalifiserer derfor for overtidslønn. Det amerikanske arbeidsdepartementet krever at arbeidsgivere beholder lønnsposter for hver ikke-arbeidstaker. Rekordene bør inkludere tid og dag som arbeidstakerens arbeidsuke starter, arbeidstid for hver dag og total arbeidstid for uken - arbeidstakerens tidskort har denne informasjonen.

Ifølge 29 C.F.R. underavsnitt 516.3 i FLSA-regnskapsforskriften skal arbeidsgivere oppbevare registre som viser grunnlaget for hvilke fritatte arbeidstakere er betalt, men de behøver ikke å føre oversikt over arbeidstimer. Av denne grunn trenger arbeidsgivere ikke tidskort for de fleste lønnede ansatte.

Unntak

Selv om de fleste lønnsmessige ansatte er fritatt, er noen ikke-aksepterte. Arbeidstaker må oppfylle FLSA-fritatt lønn og arbeidsrelaterte krav som skal unntas. Hvis arbeidstaker ikke oppfyller de fritatte kravene, er han ikke-fritt og kvalifiserer for overtidslønn. I dette tilfellet holder arbeidsgiveren tidskortsposter for den lønnede arbeidstaker.

betraktninger

Selv om de fleste fritatte arbeidstakere er lønnet, er noen, for eksempel en lærer eller lege, timelønn. Disse fagpersonene får timelønn, men kvalifiserer ikke for overtid. Selv om mange arbeidsgivere ikke krever unntatt ansatte for å slå en klokke, forbyder FLSA dem ikke fra å gjøre det. Derfor kan en arbeidsgiver kreve alle ansatte - timelønn, lønnsom, fritatt og ikke-eksplisitt - for å slå en klokke.

Anbefalt