Må Salaried Medarbeidere Arbeid 40 timer?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Universelt kl 9 til 5 p.m. er den typiske tidsrammen hvor de fleste arbeidstakere leder til jobbene sine for å gjøre en ærlig dags arbeid. Men for lønnede ansatte som tjener en fast årslønn, blir disse timene ikke alltid kuttet og tørket. Kravene til loven og de enkelte kontorstandarder har mye mer betydning for de faktiske timene og tiden som lønnstakere skal investere i sine daglige jobber.

Tips

  • Arbeidstiden for en ansatt er ikke alltid kuttet og tørket. Kravene til loven og de enkelte kontorstandarder har mye mer betydning for de faktiske timene og tiden som lønnstakere skal investere i sine daglige jobber.

Typer av ansatte

På de fleste arbeidsplasser faller de ansatte under kategorien enten som fritatt eller ikke-fritatt. En fritatt arbeidstaker har ikke rett til overtidslønn i mer enn 40 arbeidstimer i en uke i henhold til Fair Labor Standards Act (FLSA). Mange ansatte, spesielt de som er klassifisert som profesjonelle, ledende eller administrative, og arbeidstakere som tjener mer enn $ 455 per uke, faller under den unntatte kategorien. De blir betalt en fast lønn - deres inntekt er ikke betinget av antall arbeidede timer fra dag til dag.

På den annen side har ingenksatte ansatte rett til overtidslønn. Overtid er vanligvis en og en halv time for disse typer ansatte. FLSA spesifiserer ikke nødvendig syktid, ferietid eller personlig tid for ufrivillige ansatte, selv om arbeidsplasser har mulighet til å tilby disse fordelene.

Hvor mange timer lønnede ansatte jobber

Bedrifter bør fast fastlegge i arbeidstakernes håndbøker regler og bestemmelser for fridag. Selv om loven ikke krever at arbeidsgivere tilbyr betalt ferietid, hvis de velger å tilby det som et kompensasjonsformål, bør de være tydelige om hvordan ferie og personlig tid akkumuleres, trekkes, og hva som skal skje når en ansatt utmerker all ferie og personlige dager.

Arbeidsgivere av fritatte arbeidstakere kan kreve at de skal være på jobb til en viss tid og jobbe et visst antall timer så lenge de ikke går inn i territoriet til å behandle dem som ikke-eksploderte timepersonell. Syke tid, funksjonshemming og forutbestemte ferier kan ikke trekkes fra lønn fra en ansatt. Arbeidsgivere kan heller ikke trekke lønn dersom en ansatt jobber mindre enn en hel dag, uansett om de har ekstra tildelt ferietid igjen. Å gjøre det kan åpne opp arbeidsgivere for å få sine ansatte sett på som ikke-fritatt, og dermed berettiget til overtidsgodtgjørelse. Men hvis en ansatt tar personlig tid vekk fra arbeid som ikke er for sykdom eller uførhet, kan arbeidsgivere tilbakebetale den tiden ved å trekke den fra en ansattes tildelte ferie eller personlig tid.

Hvordan arbeidsgivere og ansatte får pengene sine verdt

Bedrifter kan tilbakebetale tid eller penger som går tapt ved å gjøre det klart i deres håndbøker at etter et visst antall ubesvarte timer vil ansatte se en reduksjon i ferietiden eller annen tid. For lønnet ansatte er det ingen lov som regulerer nøyaktig hvor mange timer en arbeidsgiver kan eller skal kreve, slik at en arbeidsgiver kan kreve flere timer fra en ansatt, mens han fortsatt betaler dem sin faste lønn. Bosser kan også redusere arbeidstimer som nødvendig, så lenge de er klare på hva som utgjør en heltidsbetalt ansatt og er ansvarlig for dockingstimer og kompensere ansatte riktig.

Mens 40 timer i uken er normen for lønnsmessige ansatte, skal arbeidstakere som tjener en årslønn som ikke dikteres av tiden de bruker på kontoret, bruke sin beste dømmekraft og arbeide så mye som de trenger for å kunne levere high- Kvalitet arbeid i tide.

Noen arbeidsplasser har en bedriftskultur hvor lønnsmedarbeidere forventes å jobbe flere timer, som kvelder og helger, uten ekstra lønn. Jobber som krever for mange timer, kan være en indikasjon på problematisk selskapspraksis, som kan være jobber som ikke krever nok timer. Mens arbeidsgivere etablerer standarden for en akseptabel lengde på tid for å jobbe i løpet av dagen, må du sørge for at du er så effektiv som mulig, og administrer tiden din effektivt slik at alle får det de trenger.