Utstyr som trengs for å åpne en donutbutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å eie din egen doughnutbutikk kan være en morsom og deilig måte å tilbringe dagene dine, spesielt hvis du liker baking, tidlig morgen og serverer søte godbiter til kundene. Som med enhver bedrift er plasseringen nøkkelen, og et smart navn, godt undersøkt forretningsplan og en forståelse av operasjonen vil ta deg langt. For å komme i gang med å produsere daglige partier av smultringer, må du skaffe deg spesifikt utstyr til kjøkkenet, et lager av doughnutingredienser og et par andre elementer for å utnytte butikken.

Tips

  • Entreprenører som ønsker å åpne en doughnut butikk, må kjøpe et bredt spekter av utstyr, inkludert en doughnut fryer, maskiner for å tilberede deigen, en innskyter og en lang liste over mindre kjøkkenartikler. I tillegg trenger de et kasseapparat og utstyr for å lagre lobbyområdet i butikken.

Gjør smultringer

Din første vurdering omfatter omfanget av virksomheten din. Mindre butikker bruker en mer manuell prosess for å lage donuts, mens større butikker bruker større, automatisert utstyr. Arbeid med megler til prisutstyr og faktor i dine forventede salgs- og produksjonsmål, samtidig som du velger utstyr som kan håndtere utvidet produksjon etter hvert som bedriften din vokser.

Start med en doughnut friter, en av de mest nødvendige delene av utstyr, som spenner fra benkeplater til de som trenger flere meter med kjøkkenplass. Ved siden av grillen trenger du en proofer, som brukes til å lage gjærhøyte smultringer. Igjen, varierer størrelsen og avhenger av produksjonsskalaen. Du trenger en blander av industriell størrelse og bakerier og skuffer for å holde i gang og ferdige donuts. Et stort arbeidsbord og enten manuelle doughnuts eller en doughnutseskjærende maskin bidrar til å skape produktet. Du trenger også en innskyter, også kalt en dropper, som er et utstyr som dråper donuts i frityrkokeren.

For å fullføre donutsene dine, trenger du glassbord med ekstra skuffer og panner bare for dette formålet, sammen med en doughnut fyller for de deilige gelédoughnutsene. Du må også ha en kjøkkenskala, målestokk av passende størrelse, et bakertermometer, stekeovner, kommersiell rullestift og andre håndverktøy og redskaper. Hvis stedet ikke allerede har det grunnleggende, for eksempel vasker og kjøleskap, trenger du det også.

Initial Ingredient Inventory

For din innledende beholdning av råvarer, må du kjenne din doughnut-meny og velge ingredienser tilsvarende. Dette inkluderer masse mengder mel, sukker, melkepulver, egg, bakepulver og gjær. Legg til dette spesielle ingredienser eller påfyll, slik som stekt sprinkler eller hakkede nøtter.

Betjener kunder

Utfør det fremre interiøret i din doughnutbutikk med skjermsaker for å vise frem dine kreasjoner. Legg til en countertop, kasseapparat og en kaffetrakter, sammen med et kjølt etui for å holde noen kalde drikker til salgs. Legg til et par bord og stoler for kunder som ønsker å bli og nyte deres smultringer, og enten tilegne seg noen diskplass eller ha et frittstående bordområde for kaffe krydder, servietter og søppelbøtte.

Andre hensyn

Vurder å kjøpe et kasseapparat som fungerer med et regnskapsprogramvare, slik at du kan få dine ansatte til å logge inn og ut via kassaapparatet. For å administrere din økonomiske virksomhet, velg regnskapsprogramvare som også kan spore og muligens automatisere deler av bokføringssystemet ditt.

Dine behov kan variere avhengig av størrelsen og omfanget av butikken din og stedet du velger. Hvis du tilfeldigvis kjøper en eksisterende donutbutikk eller en som ble stengt, og du nå gjenåpner, kan du kanskje få mye av det du trenger fra den gamle virksomheten. I tillegg, hvis du trenger å holde fast i et budsjett, undersøke brukt utstyr, som ofte selges med betydelig rabatt fra nytt utstyr.