Hvordan å by på parkeringsplass striping

Anonim

En budfeil kan ha katastrofale konsekvenser for en malerivirksomhet. Undervurdering av tiden og materialene for en jobb er den raskeste måten å gjøre et maleri-bedrift ulønnsomt. Det er ofte vanskelig og skremmende å bede på en parkeringsplass stripende jobb på grunn av størrelsen på jobben. Men å bryte jobben ned i mindre enheter, å kjenne det lokale markedet og materialkostnadene bidrar til å gjøre jobben enklere. Evnen til å estimere og by på en parkeringsplass som strekker jobb med nøyaktighet, kommer med erfaring.

Gå rundt på parkeringsplassen med den ansvarlige for å avklare detaljene i jobben. Bryt budjobben ned i mindre enheter som fire tommers striper, nes-til-nesestrimler hvor parkeringsplasser møtes, parkeringsstøtfangere, kurvebånd og forskjellige odds og ender som piler.

Bestem prisene som skal betales for dine tjenester. Standardprisene for parkeringsmaleri jobber er 20 cent per lineær fot, 60 cent per lineær fot for å begrense, og $ 50 til $ 60 per time i tillegg til materialkostnadene. Standardpriser kan variere avhengig av hvilket marked du er i.

Beregn kostnadene for å male de fire tommers stripene. De fire tommers stripene utgjør hoveddelen av arbeidet. Count antall bil mellomrom og multipliser med $ 4. Dette er et kutt for å estimere 20 cent per fire tommers lineære linjer. Å telle bilrom er mye raskere og prisen er den samme. Nesen til neselinjene som forbinder bilområdene beregnes separat. Legg til antall nes-til-neselinjer og multipliser med 20 cent. Legg til i prisen på materialene.

Beregn mengden lineær opptak for forankring. Multipliser lineær opptak med 60 cent for å bestemme prisen og legge til i prisen på materialene.

Faktor i prisene for ytterligere markeringer. For eksempel $ 10 for en parkerings støtfanger og $ 15 til $ 25 for en pil eller logo. Legg i prisen på materialene. Hvis det koster $ 2 av maling for en parkerings støtfanger, koster det $ 12.

Send et bud estimat med detaljer om alle kostnadene til den ansvarlige personen. Estimatet klargjør alt arbeid som skal gjøres og kostnaden for hvert element. For eksempel, 120 mellomrom - $ 480, seks piler - $ 80, og så videre. Sett de totale kostnadene for jobben i bunnen av estimatet.

Anbefalt